Ucigaşii bătrânei din Ormindea, 40 de ani de puşcărie

03 ciocanNatalia Bumbac

Ieri, Tribunalul Hunedoara a dat sentinţa în dosarul în care doi tineri din ju-deţ, Ciprian-Andrei Lazăr şi Ciprian-Robert Matieş, sunt acuzaţi de omor calificat şi tâlhărie. Faptele s-au petrecut în localitatea Ormindea în luna mai a acestui an. Cei doi tâlhari criminali au fost condamnaţi în total la peste 40 de ani de puşcărie.
Tribunalul Hunedoara l-a trimis în spatele gratiilor pe Ciprian-Andrei Lazăr pentru 21 de ani şi opt luni, acesta fiind acuzat de omor şi tâlhărie calificată. Al doilea tânăr, Ciprian-Robert Matieş, care se pare că a asistat doar la scenele de violenţă, a primit o pedeapsă de 19 ani şi opt luni de închisoare, pentru nedenunţarea infracţiunii de omor calificat şi tâlhărie calificată. Sentinţa Tribunalului Hunedoara nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.
Cei doi hunedoreni au ajuns în această situaţie după ce au omorât o bătrână de 87 de ani din satul Ormindea. Potrivit anchetatorilor, femeia a fost bătută, apoi, sufocată cu perna în propria locuinţă, după ce i-a surprins pe cei doi la furat. Ciprian Andrei Lazăr şi Ciprian Robert Matieş ar fi părăsit locul faptei, luând cu ei bani şi bunuri din locuinţa victimei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.