Procurorii contestă eliberarea lui Simota din închisoare

03 simota 92Natalia Bumbac

Procurorii au depus în 16 decembrie contestaţie faţă de hotărârea Judecătoriei Deva prin care Alin Simota (foto) a fost eliberat din închisoare. Contestaţia se va soluţiona la Tribunalul Hunedoara.
Afaceristul din Valea Jiului a fost eliberat din penitenciar în 14 decembrie, după ce judecătorul a constatat că a executat pedeapsa de doi ani de închisoare la care a fost condamnat în aprilie 2015 pentru acuzaţia de conflict de interese. Instanţa a luat în calcul lunile petrecute în arest preventiv şi în arest la domiciliu, începând cu 11 iunie 2013 şi până în prezent. Alin Simota a petrecut perioada dintre 11 iunie 2013 şi 24 mai 2014 în arest preventiv. Apoi, în 24 mai 2014 a fost trimis în arest la domiciliu până în 30 septembrie 2014, dată la care s-a întors din nou în spatele gratiilor, pentru că a încălcat interdicţiile arestului la domiciliu. De aceea, atunci când instanţa a dat hotărârea definitivă prin care a fost condamnat pentru conflict de interese, acesta se afla în penitenciar. Condamnarea de doi ani de închisoare a primit-o deoarece în calitate de consilier judeţean a participat la adoptarea unei hotărâri a CJ Hunedoara pentru finanţarea unor lucrări la spitalul devean, deşi era administratorul firmei respective. În acest fel, Alin Simota a obţinut, susţin anchetatorii, un folos patrimonial de aproximativ 260.000 de lei.

8 comentarii la „Procurorii contestă eliberarea lui Simota din închisoare

 • 17 decembrie 2015 la 22:44
  Permalink

  Acum il ia din nou pe Literosu de bodyguard, sa-i f..a si a doua nevasta. Ha ha ha

 • 18 decembrie 2015 la 16:57
  Permalink

  Pera, vezi ca iarasi iti pun niste poze cu campioana ta in parbriz….mai bine taci dracu din gura praduitorule! Cum aveti tupeu sa mai iesiti in oras, zdrentelor?

 • 18 decembrie 2015 la 19:06
  Permalink

  Ba ,,Lute,, care esti de fapt Literosu. Sa mi-o sugi.

 • 18 decembrie 2015 la 22:39
  Permalink

  Gresesti bai „Lache” cu pretentii de mafiot! Tu,Litera,Nitu, sunteti niste praduitori imputiti, sa va dau la balcon!

 • 19 decembrie 2015 la 11:02
  Permalink

  Si tu ce esti ba Lute? Un paduche. Ce a-i tu? Hainele de pe tine. Bulangiule.

 • 19 decembrie 2015 la 15:11
  Permalink

  Stii tu ce am Sifonule? Onoare! Eu cand ies pe strada o fac cu capul sus, nu ma arata nimeni cu degetul, ca m-am intalnit cu Berbeceanu sa puna „tehnica” pe mine! Tin sa il „salut” pe aceasta cale si pe domnul comisar si pe nevasta-sa cu traditionalul „sa va dau la m…e”!
  Cat despre tine mascariciule……..o sa te bat odata de o sa te caci pe tine, la „interval” cum se facea odata, ca sa nu ma poti da la garda.
  Pana atunci o sa mai imprastii niste poze cu Petronica Campioana pulilor,prin oras, sa vada lumea ce sotie destoinica ai
  Hai sa auzim de bine!

 • 19 decembrie 2015 la 21:39
  Permalink

  Da Lute, dar tu mergi pe jos iar eu in Audi A8. Nu mie frica de tine, dar nu vreau sa ma bat cu tine ca n-am chef sa merg la pirnaie. Iti aduc aminte ca eu nu mai am nevasta. Daca a-i ceva cu Petro spune-i ei. Daca pui ceva pe masina mea iri rup o mina. Esti un paduche si un bulangiu. Sluga lui taranu de Margan.

 • 21 decembrie 2015 la 3:59
  Permalink

  LUTE CARE CREZI CA VB CU PERA TE INSELI OMU NU INTRA AICI SAU ESTI UNUL SI ACEIASI PERSOANA NU TE MAI CERTA CU TN….

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.