Trenuri de navetişti anulate


Două trenuri de navetişti din judeţul Hunedoara vor fi scoase din circulaţie în perioada imediat următoare. Este vorba de trenurile personal care circulă pe ruta Livezeni-Lupeni şi Simeria-Hunedoara. Măsura a fost luată, deoarece numărul călătorilor a fost din ce în ce mai mic. Cel puţin aşa apare în statisticile CFR Călători. În realitate, numărul călătorilor ar putea fi mai mare, dacă se iau în calcul şi cei care circulă cu „naşul”. Navetiştii care circulau cu aceste două trenuri vor fi nevoiţi să apeleze la autobuze sau alte mijloace de transport pentru a ajunge la serviciu. (A. Lazăr)

3 comentarii la „Trenuri de navetişti anulate

 • 24 februarie 2011 la 16:12
  Permalink

  Nu se mai uita nimeni la componenta sociala,deoarece este asociata cu PSD.O mare prostie!!!!!!!!!!!!!! Ar tebui sa-şi aducă aminte cine a avut totuşi faţa spre partea socială .
  Rutele pe care nu mai merge trenul nu sunt rentabile economic dar oare pe acolo nu trăesc oameni??????????Problema cu ,,nasu,,a fost împământenită pe vremea lu Ceauşescu,când studenţimea română circula cu ,,nasu,, .De acolo şi până la eticheta de pe cheferişti ,,naşu,, nu a fost decât un pas. Au avut alţii grijă să externalizeze secţiile profitabile!!!!!!! Dar pe cine interesează ?????????????????
  Ps. De ce a dispărut articolul cu Dep Nistor ??????????

 • 24 februarie 2011 la 22:05
  Permalink

  @gica – foloseste formularul de cautare:

  https://www.mesagerulhunedorean.ro/drumul-crucii-poporului-roman

 • 24 februarie 2011 la 22:09
  Permalink

  Articolul deputatului Nistor n-a disparut, cauta-l mai atent in ziua precedenta.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare