<

Trei răniţi la Lupeni, în urma rafalelor de vânt

24 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Elementele unui acoperiş de bloc dislocate de vânt au rănit două adolescente de 15 ani şi o femeie, toate din Lupeni, victimele ajungând la spitalul din localitate.
„Pompierii salvatori au fost solicitaţi pe strada Viitorului, din municipiul Lupeni, pentru a ajuta două fete de 15 ani şi o femeie rănite în zona capului de bucăţile din structura acoperişului smuls de vânt. Fetele au primit îngrijiri medicale din partea pompierilor şi a medicilor SAJ şi transportate conştiente la spital, în timp ce, femeia a refuzat transportul după ce echipajele medicale au evaluat-o“, a arătat ISU Hunedoara.
Potrivit medicului Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, cele două adolescente prezentau traumatisme craniene, plăgi contuze la nivelul membrelor superioare şi inferioare. Erau conştiente şi cooperante, iar în momentul în care au fost surprinse de bucăţile din acoperişul spulberat de vânt se întorceau de la şcoală. Pompierii Gărzii Lupeni au intervenit pentru îndepărtarea elementelor din acoperişul dislocat ce au avariat şi cinci autoturisme parcate, dar s-au asigurat şi că nu mai există pericolul prăbuşirii necontrolate a altor părţi din acesta. Sud-vestul judeţului Hunedoara s-a aflat ieri sub cod roşu meteorologic de vreme rea, caracterizat de vânt puternic. (M.Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cum a ajuns coronavirusul să provoace panică printre hunedoreni

Ne place, nu ne place, se pare că virusul ucigaş din China se apropie tot mai tare de România. Mulţi...

Cine va fi următorul premier al lui Iohannis? Aceasta-i întrebarea!

Şoc, după decizia de ieri a Curţii Constituţionale! Aceasta a admis sesizarea conflictului între preşedintele Klaus Iohannis şi Parlament privind...

Bulina neagră, 25.02.2020

Robert Mihai Lazăr, cetăţean de 34 de ani, din Deva Pentru că, fiind cercetat în stare de arest preventiv, după...

Închide