Trei nevinovaţi răniţi grav din cauza unui şofer de TIR

19 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Şoferul vinovat de accidentul grav produs în apropiere de Petroşani este din Pui şi are 42 de ani. Individul conducea un autotren cu viteză şi a lovit o dubiţă din spate proiectând-o într-un autoturism care circula regulamentar.Şoferul nevi­novat şi doi pasageri din maşina sa au ajuns la Spitalul de Urgenţă Petroşani.
„Echipa operativă deplasată la faţa locului, din primele cercetări, a stabilit că un bărbat de 42 de ani, din comuna Pui, în timp ce conducea autotren, pe sensul de mers Haţeg – Petroşani, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un microbuz aflat faţa sa, condus de un bărbat de 48 de ani, din comuna Vânători, care se angajase în efectuarea mane­vrei de viraj la stânga, intrând în coliziune faţă-spate cu acesta. În urma impactului, microbuzul a fost proiectat pe sen­sul opus, intrând în coliziune cu un autoturism care cir­cula din sens opus, condus de un tânăr de 28 de ani, din ju­deţul Teleorman”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Tânărul de 28 de ani a rămas încarcerat în autoturism şi a avut nevoie de ajutorul pompierilor Detaşamentului Petro­şani. „La locul producerii accidentului, echipele de interven­ţie au găsit în autoturism un bărbat de 28 de ani încarcerat şi alte două persoane, un bărbat de 62 de ani şi o femeie de 48 de ani, politraumatizaţi, dar conştienţi. Concomitent cu operaţiunile de descarcerare, cele două echipaje de prim ajutor şi o echipă a SAJ Petroşani, au acordat îngrijiri răniţilor şi i-au stabilizat”, declară Anemona Doda, purtător de cuvânt ISU Hunedoara.
Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru infrac­ţiunea de vătămare corporală din culpă în cazul şoferului TIR-ului, vinovat de producerea accidentului. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Administratorul public al judeţului, Costel Avram, ia taurul de coarne: „Problema apei din Petrila trebuie rezolvată. Nu vrem să ajungem la plângeri penale!”

Problema furnizării apei potabile în oraşul Petrila poate fi rezolvată doar dacă instituţiile statului responsabile se vor implica şi vor...

Căsătorii programate on-line, la Deva

Cuplurile care doresc să-şi oficializeze relaţia vor putea să se programeze pentru căsătorie pe site-ul Stării Civile Deva. Viitorii miri...

Bulina neagră

Iosif Alin Sălcudean, tânăr din municipiul Deva Pentru că a fost condamnat la 1 an şi 6 luni închisoare, cu...

Închide