Cinci beţivi aflaţi la volan, prinşi de poliţiştii rutieri în weekend

19 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Cu toate avertismentele date de oamenii legii, cu toate că s-au intensificat numărul controalelor pe şosele şi pe arterele oraşelor din judeţ, încă sunt numeroase persoane care urcă circula la volanul masinilor sau al altor vehicule, deşi se află sub influenţa alcoolului. Sâmbătă şi duminică, de pildă, poliţiştii rutieri hunedoreni au depistat cinci persoane care conduceau deşi erau băuţi.
Astfel, sâmbătă, în jurul orei 21:25, poliţiştii Formaţiunii Rutiere Haţeg au oprit în trafic, pe o stradă din Haţeg, motociclul condus de un bărbat de 38 de ani, din comuna Sântămăria-Orlea.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,10 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În plus, în urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul a condus motociclul cu un permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul respectiv şi având dreptul de a conducere autovehicule suspendat.
Duminică, în jurul orei 02.55, poliţiştii au oprit în trafic un bărbat de 51 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din oraş. În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest, a rezultat valoarea de 0,88 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Tot duminică, în jurul orei 05:10, poliţiştii au oprit în trafic un bărbat de 34 ani, din comuna Şoimuş, care a condus un autoturism pe strada Bejan, din Deva. În urma testării, aparatul alcooltest a indicat un rezultat de 0,77 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
În aceeaşi zi, în jurul orei 00:30, poliţiştii Formaţiunii Rutiere Haţeg au oprit în trafic, pe bulevardul Tudor Vladimirescu din oraş, autoturismul condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Pui. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Şi tot duminică, în jurul orei 02.00, un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Burjuc, a fost oprit în trafic, pe DN 7, în localitatea Tătărăşti. Acesta a fost supus testării cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,41 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
În toate cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Trei nevinovaţi răniţi grav din cauza unui şofer de TIR

Şoferul vinovat de accidentul grav produs în apropiere de Petroşani este din Pui şi are 42 de ani. Individul conducea...

Administratorul public al judeţului, Costel Avram, ia taurul de coarne: „Problema apei din Petrila trebuie rezolvată. Nu vrem să ajungem la plângeri penale!”

Problema furnizării apei potabile în oraşul Petrila poate fi rezolvată doar dacă instituţiile statului responsabile se vor implica şi vor...

Căsătorii programate on-line, la Deva

Cuplurile care doresc să-şi oficializeze relaţia vor putea să se programeze pentru căsătorie pe site-ul Stării Civile Deva. Viitorii miri...

Închide