Trei „aşi” de trei feluri la „Cupa Harteam”

7 octombrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Cele trei finale ale competiţiei de tenis amatori, desfăşurate la Hunedoara în cadrul circuitului „BCR Tenis Partener”, au fost adjudecate de un junior de 15 ani, un senior de 40 de ani şi un veteran de 54 ani.

Campioni din Deva, Hunedoara şi Mediaş
Juniorul de 15 ani, Alexandru Furtună, din Hunedoara, a câştigat finala de la nivelul şase, unde a fost şi cea mai mare concurenţă, întrucât la start au fost 32 de jucători. Tânărul Furtună a dovedit  curaj şi talent şi l-a învins în ultimul act pe deveanul Daniel Bota (45 ani) cu scorul de 6-1, 6-4. Pe locul trei la acest nivel s-au situat Sorin Popa (Deva, 31 ani) şi Daniel Ispas (Hunedoara, 15 ani), ambii fiind învinşi în semifinale.
Seniorul Radu Moldovan (Mediaş, 40 de ani) s-a impus la nivelul cinci, cel mai slab din circuit, la care au fost prezenţi la start opt concurenţi. Medieşanul a dispus în finală cu 6-4, 6-3 de Florina Anucuţa (Simeria, 26 de ani), care învinsese în semifinale o altă reprezentantă a sexului frumos, Cristina Podaru (Deva, 42 de ani). Veteranul Tibi Iliasă (Deva, 54 de ani) s-a impus la nivelul şapte, cel mai puternic al competiţiei de la Hunedoara, la care au luat startul opt participanţi. Deveanul a câştigat cu 6-4, 6-4 finala jucată în compania altui veteran, Iuliu Gyorfi (Hunedoara, 47 de ani).
„La startul Cupei Harteam au fost prezenţi aproape 50 de jucători din oraşe hunedorene, precum şi din Timişoara, Mediaş şi Caransebeş. Au fost multe meciuri frumoase şi echilibrate, dar şi partide în care diferenţa de scor a fost mare. Oricum, important e că aceşti oameni au înţeles valoarea mişcării şi au ales să câştige sănătate prin sport”, a spus Constantin Hărădău, organizatorul turneului.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Lelese, o comună mică, cu investiţii mari

În condiţiile în care bugetul local al frumoasei aşezări hunedorene Lelese nu este mai mare de 50.000 lei pe an,...

La Petroşani a început sezonul evacuărilor

O femeie cu doi copii din municipiul Petroşani a fost evacuată ieri de autorităţile locale din apartamentul situat în centrul...

Artiştii plastici hunedoreni au ajuns în inima Europei

Parlamentul European a găzduit, marţi seara, vernisajul Expoziţiei de artă „Europe in my heart“, manifestare care s-a înscris în cadrul...

Închide