Tragedie la malul mării

10 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

          Tragedie într-o familie din Constanţa: o femeie de 32 de ani a murit, după ce s-a aruncat în Canalul Dunăre – Marea Neagră, de pe Podul Agigea. Femeia urma să fie mireasă sâmbătă.
Poliţiştii au demarat o anchetă, în cadrul căreia urmează să stabilească şi motivul pentru care femeia a recurs la acest gest extrem. Aceasta nu a lăsat un bilet în care să-şi motiveze gestul. Dispariţia ei a fost semnalată chiar de cel care urma să-i devină soţ la finele acestei săptămâni. La intervenţia de căutare au participat şi scafandrii ISU Hunedoara.
„Pompierii hunedoreni au participat luni, 9 septembrie, la intervenţie alături de scafandri din Constanţa, Arad, Suceava şi Sibiu în zona unde se presupunea că o tânără s-a aruncat în apă de pe un pod. Pe malul canalului a fost găsită abandonată maşina femeii şi alte obiecte personale. După căutări a fost descoperit trupul neînsufleţit al tinerei care, după declaraţiile rudelor, urma să se căsătorească la finele săptămânii”, a precizat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.(Maximilian Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Geoagiu: anul şcolar, sub semnul agricol

Şcoala a început la Geoagiu cu 1.070 de elevi, iar conducerea Liceului Tehnologic Agricol „Alexandru Borza“ speră ca trecerea sub...

Sculpturi ale artistului Ioan Şeu expuse la Palatul Magna Curia

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva vă invită mâine, 12 septembrie 2019, ora 17.00, să participaţi la vernisajul expoziţiei aniversare...

Reîncep cursurile de înot la Aqualand

Cei care vor să mai simtă încă o dată plăcerea unei băi la bazin în aer liber o mai pot...

Închide