Beat şi cu permisul suspendat

10 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

    Un bărbat de 32 de ani, din Vulcan, a urcat la volan deşi avea permisul suspendat şi mai era şi băut. A fost prins de poliţişti înainte să producă o tragedie.
Acesta a fost oprit pe DN 66A, ieri noapte, în jurul orei 1.00, de poliţiştii din Aninoasa. Fiind testat cu aparatul etilotest, s-a stabilit că are o alcoolemie de 0,46 mg/l, alcool pur în aerul expirat. După ce a fost verificat în baza de date s-a constatat că mai avea o problemă. ”Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, poliţiştii au stabilit că celui în cauză i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o faptă asemănătoare, comisă la data de 08.09.2019”, a precizat IPJ Hunedoara.
Individul este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.(Maximilian Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tragedie la malul mării

Tragedie într-o familie din Constanţa: o femeie de 32 de ani a murit, după ce s-a aruncat în Canalul Dunăre...

Geoagiu: anul şcolar, sub semnul agricol

Şcoala a început la Geoagiu cu 1.070 de elevi, iar conducerea Liceului Tehnologic Agricol „Alexandru Borza“ speră ca trecerea sub...

Sculpturi ale artistului Ioan Şeu expuse la Palatul Magna Curia

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva vă invită mâine, 12 septembrie 2019, ora 17.00, să participaţi la vernisajul expoziţiei aniversare...

Închide