Traficanţii de droguri şi-au recunoscut faptele

Maximilian Gânju

Un grup de patru traficanţi, care aveau un sistem bine pus la punct prin care introduceau drogurile procurate din Spania, în ţară, au fost prinşi anul trecut. Ei acţionau şi în judeţul Hunedoara, mai ales în Valea Jiului.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au stabilit că indivizii ar fi primit, prin intermediul unei firme de curierat, un colet cu droguri de risc şi mare risc, expediat din Spania printr-o firmă de curierat, de către Claudiu L.O., de loc din Drobeta Turnu Severin, pe care intenţionau să le valorifice unor consumatori din România. ”Urmare livrării coletului la destinaţie, inculpatul Mihai T. a transportat cantitatea mai sus menţionată pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, întâlnindu-se pe o stradă din localitate cu inculpatul Petrişor D., aceştia fiind prinşi în flagrant în timp ce deschideau coletul în cauză”, arată DIICOT.
Când poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Alba au descins la locuinţa din Drobeta Turnu Severin a lui Claudiu L. O. şi la alţi indivizi suspectaţi de trafic de droguri, ei au descoperit substanţe interzise, droguri de risc şi mare risc – canabis, cocaină şi ecstasy -, cu o valoare de peste 60.000 de euro. În urma acelor descinderi, au fost indisponibilizate două autoturisme, 1.720 de lei, 885 de euro, opt telefoane mobile, un cântar electronic ce prezenta urme de fragmente vegetale, şapte pliculeţe cu canabis, o cutie cu canabis, două grindere, o cutie cu seminţe cu canabis şi două tablete electronice.
Ca urmare, Claudiu l. O. şi alţi trei tineri care acţionau şi pe raza judeţului Hunedoara, cu precădere în Valea Jiului, au fost trimişi în judecată pentru trafic de droguri, dosarul fiind înregistrat pe rolul Tribunalului Mehedinţi.
Pentru că şi-a recunoscut faptele, unul dintre indivizi a beneficiat de o pedeapsă mai blândă. Astfel, Romulus P. a primit două luni de închisoare, pentru infracţiunea de deţinere fără drept de droguri de risc pentru consum propriu, pedeapsă care i-a fost amânată. Un alt suspect trimis în judecată în dosar a cerut magistraţilor să fie judecat în baza procedurii simplificate şi urmează să i se pronunţe sentinţa.

2 comentarii la „Traficanţii de droguri şi-au recunoscut faptele

  • 22 iulie 2018 la 21:39
    Legătură permanentă

    Pe astia PERASIFON i-a turnat. Asa scapa el de camatarie si proxenetism.

  • 23 iulie 2018 la 18:08
    Legătură permanentă

    Si cu tiganul praduitor vali orfanu sau lacatus valer. Si asta-i sifon mare si sclav de-a lui perasifon. Femeia lui orfanu a facut prostitutie. Pestele ei era dan olteanu. Niste bulangii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.