Traficanţi ridicaţi cu tot cu „fabrica” de droguri din Petroşani

11 octombrie 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Poliţiştii hunedoreni de la Combaterea Criminalităţii Organizate au descins ieri în Valea Jiului la o grupare infracţională, suspectată că fabrica droguri pe care ulterior le comercializa consumatorilor. În total, 19 persoane au fost duse cu mandat la audieri, fiind ridicate şi diverse elemente care ar fi fost folosite în laboratoarele traficanţilor.

Conform comunicatului emis de IPJ Hunedoara, poliţiştii au percheziţionat domiciliile suspecţilor bănuiţi că ar fi fabricat droguri de mare risc în laboratoare clandestine, organizate în garsoniere din municipiul Petroşani. Indivizii sunt bănuiţi că în perioada 2016 – 2017 fabricau droguri de mare risc în respectivele laboratoare, pe care ulterior le vindeau în localităţile din Valea Jiului. În urma percheziţiilor, au fost ridicate fragmente vegetale din categoria substanţelor interzise, precum şi elemente care pot constitui un laborator de condiţionare. Suspecţii îşi achiziţionau substanţele active prin Internet, din Marea Britanie. După ce le preparau în laborator, le vindeau consumatorilor în pliculeţe cu 50 de lei bucata. Tot în acest dosar, în urma unor percheziţii din 11 august 2017, au fost ridicate substanţe interzise şi elemente ale unui laborator în care erau preparate drogurile. Cei 19 suspecţi au fost duşi la audieri la sediul Biroului Teritorial – DIICOT Hunedoara. Anchetatorii continuă investigaţiile în acest caz pentru a stabili întreaga activitate infracţională a suspecţilor. (N. Bumbac)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

  1. Mesagerul Hunedorean : Traficanţi ridicaţi... - JurnalulBucurestiului.Ro | 23 octombrie 2017

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Gurra lumii 12.10.2017

Vorbesc gurile rele că e mare scandal printr-o societate care odată era mare şi tare. Zvonerii au aflat şi acum...

Inspectorii antifraudă au confiscat bunuri în valoare de peste 800.000 de lei

Marţi, 10 octombrie, în cursul unei acţiuni la Punctul de trecere a Frontierei Nădlac, inspectorii antifraudă din cadrul Direcţiei Regionale...

Autorul jafului de la cazinoul din Petroşani, prins la Oradea

Autorul jafului înregistrat la o sală de jocuri de noroc din Petroşani, la finele lunii septembrie, a fost prins de...

Închide