Gurra lumii 12.10.2017

11 octombrie 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că e mare scandal printr-o societate care odată era mare şi tare. Zvonerii au aflat şi acum se prăpădesc de râs după ce un fost şef de pe acolo i-a făcut viaţa un chin actualului boss. Fostul a făcut, spun cârcotaşii, tot ce se putea să-l aducă pe actualul director într-o stare de nervozitate că, săracul om nu a mai putut răbda. Cică şuşotesc gurile rele prin târg că actualul director a pus, recent, piciorul în prag şi i-a luat omului dreptul de semnătură, aşa să-i arate cine conduce firma cu pricina. În aceste condiţii, vă daţi seama câtă nebunie este în locul acela, câtă ură dintr-o parte şi alta, iar pentru muncă tot mai puţin timp. Cam aşa se lucrează pe la noi, la firmele de stat.

Povestesc cârcotaşii că la un serviciu de la primăria cu cetate, o zi de muncă se derulează în felul următor: vin oamenii la birou, beau cafeaua, una îmbunătăţită, la care se adaugă mult wiskey, apoi mănâncă puţină slănină cu ceapă, dacă este, se primesc musafirii, care, evident se tratează cu nişte alcool de multe grade şi tot aşa până la ora la care trebuie să plece acasă. Zvonerii spun că la serviciul cu pricina lucrurile sunt în fiecare zi la fel. Nu tu muncă de promovare a obiectivelor din subordine, nu profesionalism, doar alcool. Gurile rele se întreabă dacă nu este cumva ilegal să se bea aşa de mult într-o instituţie de stat. Că doar nu suntem la cârciuma de vizavi.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Poienar F spune:

    Despre SPIGM DEVA e vorba!! Vin toti directorii din primarie la dl Coroiu tiberiu, isi parcheaza toti dusterurile si manca si beau pana pica sub masa si impart banii din bugetul local!! Rusine!! Aici s-a ajuns?!!?? Intrebati domne oamenii sa vedeti ce va spun, sa nu mai auda nimeni de astia!!

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Inspectorii antifraudă au confiscat bunuri în valoare de peste 800.000 de lei

Marţi, 10 octombrie, în cursul unei acţiuni la Punctul de trecere a Frontierei Nădlac, inspectorii antifraudă din cadrul Direcţiei Regionale...

Autorul jafului de la cazinoul din Petroşani, prins la Oradea

Autorul jafului înregistrat la o sală de jocuri de noroc din Petroşani, la finele lunii septembrie, a fost prins de...

Jandarmii vor putea folosi arme cu tranchilizante pentru imobilizarea animalelor periculoase

Senatul României a adoptat propunerea legislativă pentru completarea Legii nr. 550/2004 privind organizarea şi funcţionarea Jandarmeriei Române. Proiectul a fost...

Închide