Totuşi, când se vor reabilita drumurile ciuruite din judeţ?

16 iulie 2018 | 2 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Mulţi turişti acuză starea proastă a drumurilor care duc la obiective din judeţ sau în staţiunile noastre. De exemplu, şoseaua spre Lacul Cinciş e plină de gropi, iar şoferii susţin că trebuie să facă un adevărat slalom ca să poată ajunge la lac. De aceea, l-am întrebat ieri, după şedinţa Consiliului Judeţean, pe şeful instituţiei, Mircea Bobora, ce se întreprinde ca pe drumurile judeţene se se circule în condiţii bune şi sigure.

”A fost creat un sistem de priorităţi. Vrem să mărim intensitatea cu care se lucrează la reabilitarea drumurilor judeţene, după rectificarea bugetară. În această vară, în zona turistică Cinciş, au început lucrările de reparaţii la drum, între Cinciş şi Topliţa. Într-o săptămână finalizăm aceste reparaţii. Vom avea lucrări şi înspre Muntele Găina. Pregătim şi porţiunea rămasă neasfaltată, de la Poieniţa Voinii. De asemenea, avem drumurile prinse în proiectul Culoarul Mureş-Nord”, a declarat Mircea Bobora, preşedintele Consiliului Judeţean.
Mai mulţi săteni din comuna Rapoltu Mare au avut ideea de a pune flori în gropile din asfalt, nemulţumiţi că sunt nevoiţi să circule pe un drum atât de prost. Drumul respectiv, care traversează şi comuna Rapoltu Mare, este cuprins în proiectul de modernizare a Culoarului Mureş-Nord, o investiţie de 35 de milioane de euro, al cărei contract este semnat deja de autorităţile judeţene. Este vorba de 70 de kilometri de drum judeţean ce vor fi reabilitaţi, şi care leagă Geoagiu Băi şi Ilia, prin Geoagiu, Rapolt, Uroi, Hărău, Şoimuş şi Brănişca.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Vasile spune:

    Desi valea jiului a votat 28 ani cu PSD Consiliul Judetean Hunedoara nu vrea sa asfalteze drumul judetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , ….

  2. Neutru spune:

    Esti “toba de serviciu” a Vaii jiului ? De listă de priorităţi ai auzit ? Le va veni şi acestora rândul … Dar cât timp la judeţ au condus PNL-istii nu ai “ciripit” nimic, dar cum ai văzut că PSD mai şi face “câte ceva”, hop şi d-ta cu reproşul !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Două zile fără program cu publicul

Primăria municipiului Deva aduce la cunoştinţa contribuabililor că Direcţia Impozite şi Taxe Locale nu va avea program cu publicul în...

Înscrieri pentru admiterea la ASE Bucureşti – Centrul Teritorial Deva

Academia de Studii Economice din Bucureşti, respectiv Centrul Teritorial Deva organizează o sesiune de admitere pentru studii universitare de licenţă,...

Vulcan: taxele şi impozitele locale se pot plăti online

Municipiul Vulcan este înrolat în Serviciul Naţional Electronic de Plăţi - S.N.E.P. prin portalul www.ghiseul.ro. Astfel, persoanele fizice pot efectua...

Închide