EvenimentFlash

Tot mai mulţi adolescenţi tentaţi să fure

Livia Botici

Pe parcursul a două săptămâni, doi adolescenţi, unul de 18 şi celălalt de 19 ani, au comis 10 furturi pe raza municipiului Petroşani. De asemenea, un alt tânăr, din aceeaşi localitate, de numai 16 ani, dar cu veleităţi identice, a sustras mai multe bunuri din societăţi comerciale şi de la persoane private din Târgu Jiu.

Câte un furt pe săptămână
Minorul de 16 ani le-a dat mult de furcă oamenilor legii din judeţul Gorj, după ce mai multe victime au reclamat că le-au fost furate telefoanele, genţile sau portmoneele. Primul „tun” dat de petroşănean s-a petrecut în data de 10 august, atunci când acesta i-a furat unei tinere, ce se afla la restaurant, două telefoane mobile. În data de 17 august, acelaşi băiat intra într-un salon de înfrumuseţare şi sustrăgea un portmoneu plin cu bani şi documente. Ulterior, în dimineaţa zilei de 23 august, profitând de neatenţia angajaţilor unei societăţi comerciale, hunedoreanul a furat o borsetă cu bani, documente şi carduri bancare. Continuând cercetările în aceste cauze, poliţiştii gorjeni au descoperit că, la fix o săptămână de la ultima infracţiune comisă, băiatul mai făptuieşte încă una. De această dată, hunedoreanul a intrat într-o societate comercială, de unde a reuşit să fure o geantă plină cu documente şi bani, dar şi un telefon mobil.
Cu aceleaşi metehne au fost descoperiţi şi alţi doi tineri, tot din Petroşani, dar care acţionau pe raza localităţii de domiciliu. Adolescenţii, unul de 18 şi celălalt de 19 ani, au comis pe parcursul a două săptămâni, 10 furturi din mai multe imobile.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura