Politica si administratie

Conservatorii hunedoreni vor sã-l sustinã pe Remus Cernea

Nicolle Ebner

Preşedintele filialei judeţene PC Hunedoara, Petru Mărginean (foto), a propus Biroului Politic Central (BPC), susţinerea candidatului independent Remus Cernea, în scrutinul pentru alegerea unui deputat în Colegiul nr. 3 – Haţeg.

Variantele lui Mărginean
Potrivit liderului conservatorilor hunedoreni, propunerea a fost bine primită, urmând ca la următoarea întâlnire a BPC al PC să se ia o decizie cu privire la susţinerea candidaturii lui
Remus Cernea, ca independent. „Nu-l cunosc personal pe Remus Cernea, nu am vorbit cu el, dar consider că acesta are o viziune mai nouă asupra politicii româneşti, şi este ceea ce avem nevoie acum”, a declarat Mărginean. Susţinerea lui Cernea nu este
singura variantă privind derularea alegerilor anticipate pentru ocuparea postului de deputat, rămas vacant după tragica dispariţie a parlamentarului Ioan Timiş. Mărginean propune ca pe baza unui sondaj obiectiv să fie desemnat un singur candidat, cel mai bun din PNL, PSD, PC, care apoi să fie promovat şi susţinut pentru alegerile anticipate din Colegiul nr. 3 Haţeg, de toate cele trei partide.

Şi variantele PNL, PSD şi PDL
Se pare că a doua propunere menţionată de Petru Mărginean nu are nici o şansă de izbândă. Asta, pentru că, în săptămâna în curs, lista candidaţilor PNL Hunedoara va fi supusă aprobării organizaţiilor din colegiu, urmând ca acestea să decidă pe cine vor promova în Camera Deputaţilor. La rândul său, PSD Hunedoara nu-şi va desemna candidatul decât după 19 septembrie, adică, după alegerea noii echipe care va conduce filiala judeţeană. Nici PDL Hunedoara nu a nominalizat candidatul. Este important ca democrat-liberalii să-şi menţină votul din Parlament. Prin urmare, conducerea interimară a PDL Hunedoara a fost chemată la Bucureşti, pentru o analiză cu preşedintele partidului, Emil Boc.

4 comentarii la „Conservatorii hunedoreni vor sã-l sustinã pe Remus Cernea

 • Ce zice dl Marginean?
  Cernea este „omul” de care are nevoie acum politica romaneasca ?
  Pai in cazul acesta dl Marginean contrazice cam tot ce se straduiesc liderii PC din Romania , in aceasta perioada , sa demonstreze : ca PC are solutii si resurse umane pentru a scoate tara din criza acuta , economica si morala , in care a ajuns .Si din ce stiu eu dl Cernea este liderul unui alt partid , ceva mai „verde” .
  Domnule Marginean sa intelegem ca dta ,intai , deschizi gura si dupa aia te consulti cu sefii si cu colegii din PC ?
  Nu de alta dar nu cred ca aceasta „solutie providentiala” ce ai „elaborat-o” pe „genunchi” (cum te-ai obisnuit se pare) este impartasita de ceilalti PC-isti. Daca da atunci inseamna ca si la voi predomina spiritul de turma si e grav viitorul politic ce va asteapta.
  Mai gandeste-te !

 • E foarte clar ca partidele cu state vechi din parlament si-au epuizat resursele, sunt obosite. Se incearca astfel evitarea unei infrangeri catastrofale a candidatului PSD+PC, si astfel il propun pe Remus. Castigarea fotoliului de parlamentar de catre Remus Cernea va fi o mare victorie a hunedorenilor, putand demonstra ca se poate „sparge” nuca tare a partidelor care timp de 20 de ani au adus tara la nivelul de astazi.

 • Visezi frumos Vasilica .
  Propunerea respectiva nu este decat productia oportunismului dlui Marginean care asta stie sa faca cel mai bine : sa valoifice naivitatea electoratului aruncand pe „piata” ceea ce stie el ca place in acel moment .Nici el nu crede ce spune . Probabil ca de la conservatori nu trebuie sa candideze nimeni ca sa nu vada electoratul si alte „personalitati” in afara lui Marginean (baiatu-si cunoaste bine interesul) si oricum posibilul candidat de la PSD nu va fi sustinut de PC-Marginean din motivele cunoscute de acum doi ani cand „partenerul” Cazacu la tinut la usi .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura