Top 5 loterii online cu extrageri zilnice

Printre cele mai populare jocuri de noroc online se află loteriile, pe care le poți accesa pe telefon, tabletă, laptop sau PC. Tot ce ai de făcut este să-ți creezi cont pe un site de pariuri sportive și loto, să alegi numerele norocoase și să te bucuri de premii atractive. Îți prezentăm în continuare top loterii online cu extrageri zilnice, pentru mai multe șanse de câștig la un click distanță.

Grecia Kino 20/80

Una dintre loteriile online preferate de jucătorii români este Grecia Kino 20/80. Așa cum îi spune și numele, este un joc de tip keno, la care se extrag 20 de numere dintr-un total de 80 de numere, de la 1 la 80. La fiecare 5 minute poți să alegi combinațiile norocoase, ce-ți aduc premii importante. Grecia Kino este o loterie de top, cu șanse multiple de câștig, pentru că sunt extrase mai multe numere decât la jocurile clasice de loterie, de tip 6 din 49. Poți să joci bilete simple, cu pariuri de la un număr la 8 numere, sau bilete speciale, tip combo. Dacă ai pe bilet un număr corect, beneficiezi de cota 3,90 pentru fiecare leu pariat. La 2 numere ghicite cota este de 16, iar pentru 3 numere este 71. Cotele cresc progresiv, așa că un pariu câștigător de 8 numere îți înmulțește miza cu 150000.

Multi Polonia 20/80

Dacă joci la loterii online din Polonia, cele mai populare sunt Polonia Multi 1 și Polonia Multi 2, cu o structură 20 din 80. Extragerile sunt zilnice, la ore diferite, așa că ai șanse duble de câștig în fiecare zi. Poți să urmărești live extragerile line și să te bucuri de câștiguri în timp real. Încearcă diferite strategii de pariere la loto online pentru Polonia Multi: numerele fierbinți (cel mai des extrase) sau reci (cel mai rar extrase), metodele cu miză progresivă Martingale sau Fibonacci, schemele bazate pe probabilități matematice, pe grupuri frecvente de numere ș.a.

Italia Keno 20/90

Un alt joc de loto online popular printre amatorii de loterii internaționale este Italia Keno 20/90. Are o structură diferită de celelalte jocuri, pentru că se extrag 20 de numere dintr-un interval de la 1 la 90. La fiecare 5 minute te bucuri de un nou joc de Italia Keno și îți încerci norocul în alegerea combinațiilor câștigătoare. Ai la dispoziție și alte loterii italiene, precum Win for Life 10/20, pentru mai multă distracție pe site-urile de pariuri sportive și loto.

Slovacia Keno 20/80

Pentru o experiență excelentă la jocurile online încearcă  Slovacia Keno, o loterie 20 din 80 cu șanse multiple de câștig. Din 5 în 5 minute te așteaptă o nouă extragere la Slovacia Keno 20/80, așa că alege strategia de joc preferată și încearcă-ți norocul la loto online. Poți să mizezi pe numere extrase la jocurile anterioare, să urmărești statistici cu perechi de numere frecvent alese împreună sau să optezi pentru strategii de joc cu miză progresivă. Oricare este alegerea ta, o poți încerca la următoarea extragere de Slovacia Keno.

Finlanda Keno 20/70

Din top loterii online cu extrageri zilnice nu putea să lipsească Finlanda Keno. Particularitatea acestui joc este că se extrag 20 de numere dintr-un interval de la 1 la 70. Ai nu mai puțin de 3 extrageri în fiecare zi, așa că norocul te așteaptă oricând vrei să alegi combinații de numere la loto online cu Finlanda Keno.

Mizează responsabil și joacă la loterii online cu extrageri zilnice doar pe site-urile operatorilor de betting licențiați de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.