Politica si administratie

Ţolaş agitã spiritele în sânul alianţei locale PSD-PDL

05 liliana tolas (2)

Nicolle Ebner

Liliana Ţolaş nu vrea să renunţe la postul de director coordonator al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Hunedoara şi refuză să preia funcţia de şef al Gărzii de Mediu, pentru care a dat concurs luna trecută.

Refuză Garda de Mediu cu orice preţ
Declaraţia îi aparţine prefectului de Hunedoara, Ioan Samoilescu, şi a fost făcută ieri, într-un cerc mai restrâns, în prezenţa mai multor directori de instituţii deconcentrate şi a presei locale. “Consider o bâlbâială ceea ce a făcut Liliana Ţolaş. Ea ar fi trebuit să nu se prezinte la concursul pentru postul de la Garda de Mediu, dacă nu vroia să-l ocupe. În ceea ce priveşte intenţia ei de a rămâne la şefia Casei de Sănătate, îşi asumă un risc, deoarece, pentru acest post are prioritate un membru al PDL Hunedoara. Vom analiza în structurile organizaţiei PSD Hunedoara situaţia creată de Liliana Ţolaş, iar pentru Garda de Mediu vom propune un alt membru de-al nostru”, a declarat preşedintele PSD Hunedoara, Florin Cazacu.

Risc de măsuri radicale, până la excluderea din partid
Preşedintele PDL Hunedoara, Tiberiu Iacob Ridzi, neagă zvonurile potrivit cărora Liliana Ţolaş ar fi făcut demersuri să se înscrie în PDL, pentru a-şi păstra funcţia de director coordonator al CJAS Hunedoara. “Nu am cunoştinţă de aşa ceva şi nici nu este posibil. Nu renunţăm la postul de la Casa de Sănătate, deoarece, pentru noi, validarea pe funcţia de director coordonator a colegei noastre de partid, Silvia Ghenea, este sfântă”, mai spune Ridzi. „Nu înţeleg de ce se cramponează de acest post, când ştia foarte bine că el revine PDL. Cazacu mi-a promis că va lua măsuri radicale, până la excluderea Lilianei Ţolaş din partid, dacă nu va elibera postul de director coordonator al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate”, a mai declarat preşedintele PDL Hunedoara. În pofida insistenţelor noastre, Liliana Ţolaş nu a putut fi contactată telefonic, pentru a ne prezenta motivul pentru care refuză să preia conducerea Gărzii de Mediu, una dintre multiplele opţiuni ale preşedintei organizaţiei de femei PSD Hunedoara, printre care figura şi cea de prefect.

2 comentarii la „Ţolaş agitã spiritele în sânul alianţei locale PSD-PDL

 • RUSINE PSD
  DE CE NU SPRIJINITI MEMBRII ORGANIZATIEI DIN DEVA???
  CE ESTE MAI IMPORTANT PENTRU VOI ???

 • Atat conteaza? Sprijinul neconditionat pentru membrii?
  Eu, cel care cotizeaza in fiecare luna contributie la sanatate, nu contez? Pe mine, cel care plateste ceva si din salariul directorului de la casa, nu ma intrebi daca vreau sa sprijin pe Tolas?
  M-am saturat de toti handicapatii pusi pe posturi pentru ca au lipit afise. Ce vrei sa sprijine psd-ul la Tolas asta?
  A luat concursurile pe banda, parca-i Superman. Penibil!
  Altii lucreaza de o viata intr-o institutie si nu au nicio sansa de promovare, ca vine Tolas (si altii) sa simuleze examene si sa ia posturi politice.
  Problema cea mai grava este ca vin pe posturi si prima data intreaba unde-i biroul, secretara si soferul, ca altceva tot nu stiu.
  Inteleg ca un partid sa sprijine un om de valoare, dar si-a dat si psd-ul seama ca Tolas e ca si examenele date – un simulacru de valoare. Dupa ce a ocupat fotoliul cel cu miere de la sanatate, n-a avut nici bunul simt sa citeasca ceva legislatie, ca se face de minune si partidul dupa ea.
  Cica la una din licitatiile de la casa, s-a prezentat si ea sa desfaca plicurile cu oferte, desi exista o comisie numita chiar de ea. Paralela cu legislatia, paralela cu politica…paralela in general. Asta-i rezultatul dupa 7 luni de guvernare…nici acum n-ati gasit oameni buni de pus pe posturi. Jenant.
  Si mai vreti sa mearga lumea la vot.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura