Comunitate

Bãtrânii, primii loviţi de caniculã

04 canicula-bucuresti-16vt

Dana Istudor

Temperaturile ridicate din ultima perioadă au dus la creşterea numărului de pacienţi care au avut nevoie de îngrijiri medicale la Unitatea de primire Urgenţe a Spitalului din Petroşani.
Cei care au solicitat ajutorul medicilor au fost bătrânii, care au o stare precară de sănătate, însă au fost obligaţi să iasă din case la mijlocul zilei, pentru a-şi achita diverse facturi şi dări.

Mai multe cazuri
„Au fost cazuri puţine de expuneri prelungite la soare, dar au fost mai mulţi bătrâni cu diverse afecţiuni cardiace, care au ieşit din casă la o oră nepotrivită. Ei sunt mai disciplinaţi şi ţin să nu aibă datorii, întârzieri la diferite plăţi ale facturilor sau impozitelor şi au suferit din cauză că au ieşit şi au stat mai mult în soare”, a declarat Ileana Şandor, asistent şef la Unitatea Primire Urgenţe Petroşani. Medicii au mai înregistrat şi câteva insolaţii uşoare şi se aşteaptă ca numărul celor care vor avea nevoie de ajutor medical să crească în perioada imediat următoare, când se anunţă o perioadă caniculară.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura