ComunitateFlash

S-a stabilit echipa de conducere a Direcţiei Silvice

04 Directia silvica deva (6)

Sorina Popa

După ce în urmă cu câteva zile s-a organizat concursul pentru ocuparea posturilor de conducere la Direcţia Silvică Hunedoara, ieri, s-au anunţat rezultatele.

Trei din cinci candidaţi
Astfel, dacă la prima examinare, toţi cei şapte candidaţi au picat cu brio, de data asta, la concurs s-au prezentat alţi cinci membri PDL şi PSD din judeţ. Care, se pare că au fost mai bine pregătiţi, trei dintre ei reuşind să treacă testul.
Pentru postul de director general a candidat Emil Constantin Ignat, membru al PDL Hunedoara, care a obţinut un punctaj de 81,33, fiind declarat admis la examen. Pentru funcţia de director adjunct a fost nominalizat Radu Crişan, membru al PSD, care a reuşit punctajul cel mai mare la concurs, 85,67. Radu Crişan a mai deţinut funcţia de director general al Direcţiei Silvice Hunedoara în perioada 2003-2004, iar între 2004 şi 2005 a fost director tehnic al acestei instituţii. El este membru al PSD din anul 1998. Pentru cel de-al treilea post de conducere al Direcţiei Silvice Hunedoara, cel de director economic, au candidat trei persoane. Maria Bogdănescu, care a obţinut doar 69 de puncte, Dumitru Ciurea, notat cu 81,67 şi Crinela Paulina Paştiu (PDL), care a obţinut 83,34. Aceasta din urmă a fost declarată admisă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura