Politica si administratie

Liberalii taie în carne vie

05 Molot si Pippobello Silvio (4)

Nicolle Ebner

Conducerea PNL Hunedoara a decis să taie în carne vie şi să dizolve toate organizaţiile locale care, la alegerile europarlamentare nu au fost în stare să obţină peste 10 la sută din voturile alegătorilor.

Măsuri drastice de reorganizare
Consiliul Naţional Executiv al PNL a decis să ceară Delegaţiilor Permanente judeţene dizolvarea birourilor organizaţiilor locale care au obţinut sub 10 la sută la scrutinul din 7 iunie pentru Parlamentul European. La nivelul judeţului Hunedoara, pe lista neagră a dizolvării sunt 11 organizaţii municipale, orăşeneşti şi comunale. Cele 11 organizaţii vizate sunt: Lupeni-8,92 la sută; Uricani-7,10 la sută; Gurasada-8,76 la sută; Şoimuş-8,03 la sută; Băiţa-8,47 la sută; Băcia-8,72 la sută; Boşorod-8,85 la sută; Bunila-5,56 la sută;  Turdaş-8,59 la sută; Ilia-4,16 la sută; Beriu-9,85 la sută. „Categoric, vom lua măsuri drastice şi vom începe o reorganizare a filialelor din judeţ, unde PNL a obţinut rezultate sub aşteptările noastre”, a declarat Mircea Ioan Moloţ vicepreşedintele PNL Hunedoara.
Ieri, Consiliul Naţional Executiv al PNL a decis dizolvarea birourilor teritoriale ale filialelor partidului din judeţele Bistriţa Năsăud, Dâmboviţa şi Neamţ, judeţele în care PNL a obţinut la alegerile europarlamentare un procent sub 10 la sută.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura