Tir cu arcul. Cupa României aduce medalii pentru sportivii hunedoreni

7 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

La Bucureşti s-au desfăşurat recent întrecerile din cadrul Cupei României la tir cu arcul, eveniment găzduit de stadionul Olimpia. Au participat sportivi de la 13 cluburi din ţară, printre care şi cei de la SCM Deva/ Minerul Aninoasa. Sportivii pregătiţi de Viorel Hăbian şi Gigi Puşcă au obţinut rezultate excelente, în ton cu cele din actualul sezon competiţional.
În întrecerea senioarelor, Andreea Uritescu s-a situat pe primul loc, urmată în clasament de colega ei de club Luminiţa Boroş. În întrecerile juniorilor de la categoria a II-a, Moreh Tamaş a câştigat locul I, la fel şi colega lui de club, Ioana Puşcă. La rândul ei, Beatrice Mikloş s-a impus fără probleme la categoria cadete, câştigând proba, iar echipa de senioare a SCM Deva alcătuită din Beatrice Mikloş, Andreea Uritescu şi Luminiţa Boroş a urcat şi ea pe prima treaptă a podiumului de premiere. De altfel, Beatrice Mikloş a avut mână bună la ediţia din acest an a Cupei României şi şi-a mai trecut în palmaresul personal şi al clubului medaliile de aur la întrecerile de la echipe mixte, unde alături de Ghenadie Iepuri a câştigat locul I la seniori, iar împreună cu fratele ei, Eduard Mikloş, s-a clasat pepoziţia întâi la echipe mixte juniori.
Au urcat pe locul secund la întrecerile de desfăşurate la Bucureşti: Ghenadie Iepuri la seniori, Eduard Mikloş şi Beatrice Mikloş, la categoria juniorilor, Mario Ţâmpu, la cadeţi, Marco Tănăsecu, la juniori II, iar Flavius Tănăsescu s-a clasat pe locul III la categoria juniorilor.
În urma acestor rezultate echipa de la SCM Deva / Minerul Aninoasa a ocupat locul I în clasamentul alcătuit la nivelul entităţilor sportive participante, fiind urmată de CSS Unirea Iaşi şi CSA Steaua Bucureşti.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
CS CFR Simeria, locul I la nivelul academiilor sportive din judeţ

Federaţia Română de Fotbal a finalizat procesul de clasificare pe baza standardelor de calitate a academiilor, cluburilor cu activitate de...

Cetatea Devei, gazda demonstraţiilor sportive

În seria evenimentelor sportive desfăşurate sub genericul „Campioni în Cetate“, au continuat demonstraţiile structurilor sportive din zonă.

Fotbal. Campionat naţional dedicat juniorilor U16

În cadrul şedinţei de Comitet Executiv al FRF, care a avut loc miercuri, s-a aprobat înfiinţarea, începând cu acest sezon,...

Închide