CS CFR Simeria, locul I la nivelul academiilor sportive din judeţ

7 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Federaţia Română de Fotbal a finalizat procesul de clasificare pe baza standardelor de calitate a academiilor, cluburilor cu activitate de copii şi juniori şi centrelor pentru fotbalul juvenil din România.
Clubul Sportiv CFR Simeria a parcurs toate etapele (cerere de clasificare, depunere documente şi evaluare) obţinând un punctaj de 45,30, clasându-se pe locul 30 din 80 de cluburi din România şi locul 1 în judeţul Hunedoara.
Procedura de evaluare a acoperit 7 domenii fundamentale pentru performanţa în fotbalul juvenil, fiecare domeniu cu mai multe categorii şi evaluat pe o scară de la 0 la 4, fiecare academie sau club sportiv putând obţine maximum 100 de puncte. Iată domeniile de clasificare şi punctajul obţinut de către CFR Simeria: 1. Strategie şi filozofie 10,6 la sută; 2. Echipe şi jucători 12,10 la sută; 3. Staff Tehnic 19,4 la sută; 4. Staff Suport 6,8 la sută; 5. Antrenamente şi meciuri 9,7 la sută; 6. Infrastructură şi facilităţi 20,8 la sută; 7. Rezultate – 20,6 la sută.
Meritul acestor rezultate de nivel naţional se datorează efortului pe care îl face permanent conducerea clubului simerian, în frunte cu preşedintele Vasile Hriţac.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cetatea Devei, gazda demonstraţiilor sportive

În seria evenimentelor sportive desfăşurate sub genericul „Campioni în Cetate“, au continuat demonstraţiile structurilor sportive din zonă.

Fotbal. Campionat naţional dedicat juniorilor U16

În cadrul şedinţei de Comitet Executiv al FRF, care a avut loc miercuri, s-a aprobat înfiinţarea, începând cu acest sezon,...

ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT: Cine sunt copiii noştri?

Valentina Mureşan Bine v-am regăsit! Astăzi vă propun o lectură despre noi şi despre copiii noştri. Însărcinată fiind, eram nerăbdătoare...

Închide