Cetatea Devei, gazda demonstraţiilor sportive

7 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

În seria evenimentelor sportive desfăşurate sub genericul „Campioni în Cetate“, au continuat demonstraţiile structurilor sportive din zonă.
Recent am urmărit demonstraţiile de taekwondo, care au fost susţinute de sportivi de la cluburile: ACS Taekwon – Do Lupii Deva, ACS Red Tigers Călan şi CS Pantera Neagră Petroşani. Printre sportivii cu vârste cuprinse între opt şi 14 ani s-au aflat şi membri ai Lotului Naţional de Taekwon – do ITF al României, medaliaţi la diferite competiţii de gen.
Luptătorii de arte maţiale care au făcut demonstraţii la Cetatea Devei sunt antrenaţi de: Mihai Bumbu (antrenor ACS Taekwon – Do Lupii Deva), Cristinel Popa (antrenor emerit al sportului ACS Red Tigers Călan) şi Ionuţ Lascău (antrenor CS Pantera Neagră Petroşani). Cei care au asistat la demonstraţii au putut vedea tehnici folosite în această artă marţială coreeană, caracterizată în special prin lovituri înalte cu piciorul şi cu pumnul.
Evenimentul sportiv a fost organizat de ACS Taekwon – Do Lupii Deva, în parteneriat cu Primăria municipiului Deva şi Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva.
De remarcat că înainte de prezenţa la acest eveniment, sportivii de la Pantera Neagră au susţinut examenul de grad. Un număr de 20 de sportivi ai clubului petroşănean a susţinut examenul de promovare la nivelul următor. Ionuţ Lascău a anunţat că toţi sportivii prezenţi s-au descurcat foarte bine, iar la sfârşitul examenului au promovat cu brio la această sesiune de examinare, spre mulţumirea antrenorului.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal. Campionat naţional dedicat juniorilor U16

În cadrul şedinţei de Comitet Executiv al FRF, care a avut loc miercuri, s-a aprobat înfiinţarea, începând cu acest sezon,...

ÎNTRE CER ŞI PĂMÂNT: Cine sunt copiii noştri?

Valentina Mureşan Bine v-am regăsit! Astăzi vă propun o lectură despre noi şi despre copiii noştri. Însărcinată fiind, eram nerăbdătoare...

Bulina neagră, 8.07.2019

Gheorghe Budică, locuitor din Petrila Pentru că a fost prins de poliţiştii locali în flagrant că a distrus aranjamentele florale...

Închide