A murit pe loc după ce a lovit un cap de pod

8 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un accident rutier mortal a avut loc, ieri dimineaţă, pe raza localităţii Băniţa. Un şofer de 52 de ani, din Petroşani, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, din cauza neadaptării vitezei, a pierdut controlul autoturismului, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un cap de pod, răsturnându-se în şanţ.

Impactul a fost extrem de puternic, iar bărbatul n-a mai avut nici o şansă. Câţiva şoferi, care au oprit pentru a-l ajuta pe cel accidentat, cred că, la cât de distrus era autoturismul, acesta a mers cu viteză mare, dat fiind faptul că la acea oră drumul era liber. Poliţiştii rutieri au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vor stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tir cu arcul. Cupa României aduce medalii pentru sportivii hunedoreni

La Bucureşti s-au desfăşurat recent întrecerile din cadrul Cupei României la tir cu arcul, eveniment găzduit de stadionul Olimpia. Au...

CS CFR Simeria, locul I la nivelul academiilor sportive din judeţ

Federaţia Română de Fotbal a finalizat procesul de clasificare pe baza standardelor de calitate a academiilor, cluburilor cu activitate de...

Cetatea Devei, gazda demonstraţiilor sportive

În seria evenimentelor sportive desfăşurate sub genericul „Campioni în Cetate“, au continuat demonstraţiile structurilor sportive din zonă.

Închide