TENIS DE MASĂ. Turneu de calificare pentru Olimpiadă

Turneul european de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în proba de simplu masculin are loc în Guimaraes, Portugalia, între 21-25 aprilie iar România va par­ticipă cu doi sportivi, Ovidiu Ionescu şi Rareş Şipoş.
Concursul masculin se va desfăşura în opt grupe iar în funcţie de clasament, primii patru sportivi cotaţi participă direct pe tabloul prin­cipal ca şi primii doi sportivi clasaţi la final în fiecare grupă.
Finaliştii de pe tabloul principal (18 la număr) se califică la Jocurile Olimpice de la Tokyo iar ultima metodă de calificare la JO de la Tokyo este clasamentul mondial, după turneul preolimpic mondial şi european.
Federaţia Română de Tenis de Masă are calificată la Jocurile Olimpice echipa femi­nină de tenis de masă, condusă de antre­no­rul Viorel Filimon şi două sportive din două po­sibile în proba de simplu: Bernadette Szocs (foto) şi Elizabeta Samara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
FOTBAL. Suntem în Grupa B la Jocurile Olimpice

Echipa naţională de fotbal a României care va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo va evolua în Grupa B

Prestaţie slabă a sportivilor noştri la Europenele de lupte libere

Participarea sportivilor români la întrecerile Campionatelor Europene de lupte libere care se desfăşoară în aceste zile la Varşovia nu este

TENIS DE CÂMP. Ne păstrăm poziţia în top la Billie Jean King Cup

Echipa feminină de tenis a României se menţine pe locul opt în clasamentul com­pe­tiţiei Billie Jean King Cup, deşi echipa

Închide