FOTBAL. Suntem în Grupa B la Jocurile Olimpice

Echipa naţională de fotbal a României care va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo va evolua în Grupa B a turneului olimpic, după ce ieri s-a efectuat tragerea la sorţi a componenţiei acestor grupe. Naţio­na­la României va evolua alături de repre­zen­ta­tivele din Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras,iar primele două echipe din fiecare grupă se califică în sferturile de finală.

Rezerve
Conform regulamentului, pentru ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice sunt eli­gi­bili jucătorii născuţi începând cu 1 ianuarie 1997. Lotul final va fi format din 18 ju­că­tori, dintre care maximum 3 peste limita de vârstă. În afara lotului de 18 vor fi 4 ju­că­tori pe lista suplimentară, la care se va apela în cazul unor indisponibilităţi.

Iată cum arată grupele la Jocurile Olimpice:
Grupa A – Japonia, Mexic, Africa de Sud, Franţa
Grupa B – Coreea de Sud, Honduras, Noua Zeelandă, ROMÂNIA
Grupa C – Spania, Argentina, Egipt, Australia
Grupa D – Brazilia, Germania, Coasta de Fildeş, Arabia Saudită

Echipele au fost repartizate în patru urne pe baza unui clasament construit în funcţie de performanţele de la ultimele cinci turnee olim­pice de fotbal, motiv pentru care repre­zen­tativa României se află în urna a patra.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Prestaţie slabă a sportivilor noştri la Europenele de lupte libere

Participarea sportivilor români la întrecerile Campionatelor Europene de lupte libere care se desfăşoară în aceste zile la Varşovia nu este

TENIS DE CÂMP. Ne păstrăm poziţia în top la Billie Jean King Cup

Echipa feminină de tenis a României se menţine pe locul opt în clasamentul com­pe­tiţiei Billie Jean King Cup, deşi echipa

Pariuri sportive. 10 reguli pe care să nu le pierzi din vedere

În pariuri sportive nimeni nu poate câștiga mereu. Există momente mai bune, dar și zile, săptămâni și chiar luni în

Închide