Prestaţie slabă a sportivilor noştri la Europenele de lupte libere

21 aprilie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Participarea sportivilor români la întrecerile Campionatelor Europene de lupte libere care se desfăşoară în aceste zile la Varşovia nu este una foarte bună iar speranţele pentru ca­li­ficarea luptătorilor noştri la Jocurile Olim­pice de la Tokyo sunt tot mai reduse.
Astfel, sportivul român de origine rusă Zurab Kapraev s-a oprit în sferturile de finală ale cat. 74 kg, el fiind învins de moldoveanul Valentin Borzin.Kapraev l-a învins în optimi pe polonezul Kamil Rybicki, dar apoi a pierdut în faţa lui Borzin, care a cedat, la rândul său, în semifinale. Răzvan Kovacs (cat. 57 kg) l-a învins în calificări pe moldoveanul Anatoli Bu­ruian, dar a fost învins în sferturi de azerul Afgan Haşalov iar Nikolai Okhlopkov (cat. 65 kg) l-a întrecut în optimi pe ungurul Iszmail Muszu­kajev, dar a pierdut în sferturi în faţa mol­doveanului Maxim Sălcuţan. Albert Sari­tov (cat. 97 kg) a cedat în calificări în faţa aze­rului Şamil Zubairov iar Ivan Guidea (61 kg) a fost învins în calificări de polonezul Eduard Grigorev.
România participă cu 15 sportivi la Euro­penele de la Varşovia, la feminin urmând să fim reprezentaţi de Alina Vuc (cat. 50 kg), Andreea Beatrice Ana (cat. 55 kg), Kateryna Zhydachevska (cat. 59 kg), Kriszta Tunde Incze (cat. 65 kg) şi Cătălina Axente (cat. 72 kg).

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
TENIS DE CÂMP. Ne păstrăm poziţia în top la Billie Jean King Cup

Echipa feminină de tenis a României se menţine pe locul opt în clasamentul com­pe­tiţiei Billie Jean King Cup, deşi echipa...

Pariuri sportive. 10 reguli pe care să nu le pierzi din vedere

În pariuri sportive nimeni nu poate câștiga mereu. Există momente mai bune, dar și zile, săptămâni și chiar luni în...

Paturile de la ATI, ocupate complet în judeţ

Toate locurile în secţiile de ATI pentru bolnavii de COVID-19 sunt ocupate în judeţul Hunedoara, însă, potrivit autorităţilor, nu­mărul infectărilor...

Închide