Mihai Leu nu se dezminte

21 aprilie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Pilotul hunedorean Mihai Leu doreşte ca în acest an competiţional să câştige cel de al treilea titlu naţional consecutiv la categoria I în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă. Performanţă realizabilă, după ce Mihai Leu a debutat cu un rezultat excelent în prima etapă a campionatului, clasându-se pe primul loc la categorie în Cupa Cheile Grădiştei. El a obţinut cel mai rapid timp pe traseul de concurs şi s-a situat pe locul secund în cla­samentul general. Ca şi în anii prece­denţi, pilotul hundorean aleargă pe un Ferrari 458 Challenge.
„Acest sezon e o mare provocare pentru mine. Vin după două titluri na­ţionale şi este o mică presiune, dar evident că îmi doresc să devin din nou campion. Am debutat bine şi sper să merg la fel în etapele viitoare din campionat”, a declarat Mihai Leu.
Următoarea etapă din cadrul Cam­pio­natul Naţional de Viteză în Coastă se va desfăşura la mijlocul lunii viitoare pe un traseu stabilit la Râşnov- Braşov.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
TENIS DE MASĂ. Turneu de calificare pentru Olimpiadă

Turneul european de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în proba de simplu masculin are loc în Guimaraes, Portugalia,...

FOTBAL. Suntem în Grupa B la Jocurile Olimpice

Echipa naţională de fotbal a României care va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo va evolua în Grupa B...

Prestaţie slabă a sportivilor noştri la Europenele de lupte libere

Participarea sportivilor români la întrecerile Campionatelor Europene de lupte libere care se desfăşoară în aceste zile la Varşovia nu este...

Închide