Tenis de masă. Medalii pentru România la Europa Top 10

12 octombrie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

România a cucerit trei medalii, una de argint şi două de bronz, la turneul de tenis de masă Europa Top 10 juniori şi cadeţi, care a reunit la Berlin crema juvenilă de pe continent la sportul cu mingea de celuloid, potrivit site-ului Federaţiei Române de specialitate.
La junioare, Elena Zaharia (foto) a obţinut medalia de bronz, cu şase victorii şi două eşecuri, fiind devansată de Prithika Pavade (Franţa), opt victorii, şi belarusa Daria Kisel, şase victorii şi două eşecuri.
La cadeţi, Iulian Chiriţă a obţinut argintul, cu cinci victorii şi două înfrângeri, Andrei Istrate a luat bronzul, cu acelaşi bilanţ, în timp ce francezul Felix Lebrun a ocupat primul loc (şase victorii, o înfrângere). Darius Movileanu s-a clasat pe locul al patrulea, cu cinci victorii şi două eşecuri.
În întrecerea de la cadete, Bianca Mei-Roşu a pierdut toate cele trei partide de duminică şi s-a clasat pe locul 7 din 10, cu trei victorii şi şase eşecuri.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Abcdef spune:

    Greseala! CORECTATI! Topul s-a jucat altfel anul acesta: 3 seturi din 5,nu au fost 10,ci 8 participanti plus ca mingile de care vorbiti nu mai sunt facute de ani buni din celuloid, sunt din plastic.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Câştigătorii competiţiei „Red Bull OutRun the Lift”

Cum am relatat şi în ediţia de ieri a ziarului, opt sportivi au învins telescaunul anul acesta la cea de-a...

Şase medalii pentru România la Campionatele Europene de canotaj

România a participat la ediţia din acest an a Campionatelor Europene de Canotaj desfăşurate de la Poznan (Polonia) cu 12...

REPERE MEDICALE. Afecţiunile glandei tiroide – Hipertiroidismul

Biochimist Mădălina Filip Glanda tiroidă este cea mai mare glandă a sistemului endocrin uman. Tiroida sin­te­tizează hormonii tiroidieni: T4 (tiroxina),...

Închide