Fotbal Liga a IV-a. Meciuri interesante şi în etapa a treia

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara s-a pregătit şi a reuşit chiar şi în această pe­rioadă de pandemie, când mişcarea sportivă trece prin momente mai dificile, să orga­ni­zeze desfăşurarea întrecerilor din Campio­natul Ligii a IV-a. S-au consumat două etape, cu unele surprize care confirmă că fotbalul , sportul rege , este plin de spectacol şi ne oferă de fiecare dată aspecte inedite.
Dacă în prima etapă Inter Petrila, una dintre formaţiile care emite pretenţii la un loc pe podiumul de premiere al acestei ediţii, a reuşit doar un egal, 1-1 , acasă cu Retezatul Haţeg, sâmbătă petrilenii le-au dat lecţii de fotbal celor de la Dacia Orăştie pe care i-au învins cu 3-0 chiar la ei acasă.
O altă formaţie care se menţine în topul judeţean, Aurul Brad, a câştigat ambele par­tide programate până acum (4-1 la Minerul Uricani şi 5-1 cu Şoimul Băiţa pe teren propriu).
Început în forţă campionatul actual se anunţă interesant şi prin prisma modului în care se derulează. Astăzi se vor disputa partidele din etapa a treia, capete de afiş fiind jocurile de la Orăştie, Ilia şi de la Petrila, iar în funcţie de rezultatele înregistrate, se va putea stabili şi un prim clasament.

Programul etapei a III-a :
Inter Petrila – Victoria Călan
lCSM Deva II – Aurul Brad
lŞoimul Băiţa – Gloria Geoagiu
lMinerul Uricani – CSM Vulcan
lDacia Orăştie – Retezatul Haţeg

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare