Fotbal Liga a IV-a. Meciuri interesante şi în etapa a treia

12 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara s-a pregătit şi a reuşit chiar şi în această pe­rioadă de pandemie, când mişcarea sportivă trece prin momente mai dificile, să orga­ni­zeze desfăşurarea întrecerilor din Campio­natul Ligii a IV-a. S-au consumat două etape, cu unele surprize care confirmă că fotbalul , sportul rege , este plin de spectacol şi ne oferă de fiecare dată aspecte inedite.
Dacă în prima etapă Inter Petrila, una dintre formaţiile care emite pretenţii la un loc pe podiumul de premiere al acestei ediţii, a reuşit doar un egal, 1-1 , acasă cu Retezatul Haţeg, sâmbătă petrilenii le-au dat lecţii de fotbal celor de la Dacia Orăştie pe care i-au învins cu 3-0 chiar la ei acasă.
O altă formaţie care se menţine în topul judeţean, Aurul Brad, a câştigat ambele par­tide programate până acum (4-1 la Minerul Uricani şi 5-1 cu Şoimul Băiţa pe teren propriu).
Început în forţă campionatul actual se anunţă interesant şi prin prisma modului în care se derulează. Astăzi se vor disputa partidele din etapa a treia, capete de afiş fiind jocurile de la Orăştie, Ilia şi de la Petrila, iar în funcţie de rezultatele înregistrate, se va putea stabili şi un prim clasament.

Programul etapei a III-a :
Inter Petrila – Victoria Călan
lCSM Deva II – Aurul Brad
lŞoimul Băiţa – Gloria Geoagiu
lMinerul Uricani – CSM Vulcan
lDacia Orăştie – Retezatul Haţeg

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tenis de masă. Medalii pentru România la Europa Top 10

România a cucerit trei medalii, una de argint şi două de bronz, la turneul de tenis de masă Europa Top...

Câştigătorii competiţiei „Red Bull OutRun the Lift”

Cum am relatat şi în ediţia de ieri a ziarului, opt sportivi au învins telescaunul anul acesta la cea de-a...

Şase medalii pentru România la Campionatele Europene de canotaj

România a participat la ediţia din acest an a Campionatelor Europene de Canotaj desfăşurate de la Poznan (Polonia) cu 12...

Închide