Fotbal Liga a III-a. CSM Jiul Petroşani…pe val?

12 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

„Sunt mulţumit în general de evoluţia băieţilor, deşi se putea mai mult în acest joc”, a declarat antrenorul Toni Sedecaru după me­ciul disputat sâmbătă de CSM Jiul Pe­tro­şani la Minerul Costeşti ş, de unde jucătorii din Valea Jiului (locul 6, cu 5 puncte după cinci etape) au revenit acasă cu un egal, 2-2 şi cu un prim punct adus din deplasare de formaţia din Petroşani în acest campionat.
Pentru echipa din Valea Jiului urmează în etapa viitoare, sâmbătă, 17 octombrie, acasă pe Stadionul pe „Petre Libardi” un joc aşteptat cu interes. Jiul va întâlni formaţia Viitorul Dăeşti, vecina de clasament (locul 5, cu 6 puncte).
„Dăeştiul este o echipă bună, am stat de vorba cu fostul lor antrenor Mangalagiu. Îl au pe Costea şi alţi câţiva jucători foşti la Şirineasa, va fi greu, dar pentru noi orice meci este greu. Am luat un start destul de bun în campionat la revenirea după şapte ani în liga a III-a, care nu mai e totuşi liga pe care o ştiam. Este şi pentru noi, antrenorii, o noutate, nu doar pentru jucători. Poate că se vede şi la noi lipsa de experienţă. Ne pro­punem să terminăm campionatul la mijlocul clasamentului, obiectiv pe care îl consider realizabil”, a adăugat tehnicianul petro­şă­nean.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal Liga a IV-a. Meciuri interesante şi în etapa a treia

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara s-a pregătit şi a reuşit chiar şi în această pe­rioadă de pandemie, când mişcarea sportivă...

Tenis de masă. Medalii pentru România la Europa Top 10

România a cucerit trei medalii, una de argint şi două de bronz, la turneul de tenis de masă Europa Top...

Câştigătorii competiţiei „Red Bull OutRun the Lift”

Cum am relatat şi în ediţia de ieri a ziarului, opt sportivi au învins telescaunul anul acesta la cea de-a...

Închide