Câştigătorii competiţiei „Red Bull OutRun the Lift”

12 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Cum am relatat şi în ediţia de ieri a ziarului, opt sportivi au învins telescaunul anul acesta la cea de-a patra ediţie a competiţiei de alergare montană „Red Bull OutRun the Lift”, care a avut loc în Parâng.
Ei au parcurs distanţa de 2,5 km, cu o diferenţă de altitudine de 615 m, sub 25 de minute, durata pe care o parcurge tele­scaunul de la start la finiş. Competiţia de alergare montană organizată de Toma Coconea s-a bucurat de o bună participare.
„Felicitări celor care au acceptat pro­vocarea şi în acest an! Avem opt sportivi care au reuşit să întreacă telescaunul la această ediţie. Am avut foarte multe cereri de înscriere la aceste întreceri şi de la an la an solicitările sunt tot mai multe. Am luat toate măsurile de siguranţă, sportivii au avut în kit-uri măşti, dezinfectanţi “, a declarat Toma Coconea, la finalul acestei ediţii.
Întrecerea feminină la care au fost înscrise 34 de concurente a fost câştigată de Ingrid Mutter care a parcurs traseul în 25 minute şi 29 secunde , urmată de Loredana Sabău şi Andra Anghel. La masculin competiţia a fost mai aprigă, cu peste 140 de participanţi , câştigătorul ediţiei fiind Viorel Pălici ( cu timpul de 21 minute şi 22 de secunde), urmat de Istvan Szabolcs-Gyorgy şi Ionuţ Zincă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şase medalii pentru România la Campionatele Europene de canotaj

România a participat la ediţia din acest an a Campionatelor Europene de Canotaj desfăşurate de la Poznan (Polonia) cu 12...

REPERE MEDICALE. Afecţiunile glandei tiroide – Hipertiroidismul

Biochimist Mădălina Filip Glanda tiroidă este cea mai mare glandă a sistemului endocrin uman. Tiroida sin­te­tizează hormonii tiroidieni: T4 (tiroxina),...

Venerabilul jurnalist Gheorghe Ciul a plecat să scrie printre stele

Închide