Tenis de câmp. Turneul de la Washington a fost anulat

22 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Competiţia internaţională masculină care trebuia să marcheze reluarea circuitului masculin de tenis pe data de 13 august a fost anulată, cauza fiind amploarea pandemiei de coronavirus, a anunţat, marţi, ATP, amplificând totodată îndoielile privind desfăşurarea turneului de Mare Şlem US Open, informează AFP.

„În faţa incertitudinilor persistente care afectează planificarea evenimentelor, a fost luată decizia anulării turneului. Sunt multe probleme externe nerezolvate, în special restricţiile de călătorie la nivel internaţional şi evoluţia neliniştitoare a contextului sanitar şi de securitate, ceea ce ne-a forţat să luăm această decizie, din grijă faţă de jucători“, a declarat Mark Ein, directorul turneului de la Washington.
Numeroase ţări au închis, parţial sau total, frontierele lor pentru a limita răspândirea coronavirusului, care a cauzat circa 610.000 de decese la nivel mondial. Această anulare amână din nou reluarea sezonului masculin de tenis, întrerupt de la începutul lunii martie din cauza pandemiei.
Sezonul ar urma să se reia totuşi pe 22 august cu Mastersul 1000 de la Cincinnati, programat în mod excepţional la New York anul acesta.
Întrucât situaţia sanitară din Statele Unite continuă să fie una delicată, cu peste 140.000 de decese şi 3,8 milioane de cazuri declarate, desfăşurarea US Open este pusă sub semnul întrebării. Primul turneu de Mare Şlem de după oprirea circuitului ar urma să înceapă pe 31 august la New York.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gimnastică. Un component al lotului naţional masculin se retrage

Gimnastul Rafael Szabo (foto) (originar din Călan), unul dintre cei mai promiţători gimnaşti români, a decis să se retragă din...

Ministrul Ionuţ Stroe ameninţă cu blocarea campionatului în Liga 1!

Pandemia de coronavirus este în plină ascensiune în România, iar sezonul din Liga 1 ar putea să se încheie prematur,...

Orăştioara de Sus: începe predarea extraselor de carte funciară

O parte din cetăţenii comunei Orăştioara de Sus urmează să primească extrasele de carte funciară rezultate în urma procesului de...

Închide