TENIS DE CÂMP. Simona Halep s-a antrenat cu Horia Tecău

Simona Halep (30 de ani, 23 WTA) (foto) a fost asistată de Horia Tecău (37 de ani) la ședința de pregătire susținută sâm­bă­tă, la Centrul Național de Tenis.

S-a retras din activitate
Simona Halep se pregătește de revenirea în circuit. În luna februarie va lua startul la două competiții, în Dubai și Qatar. Dubla campioană de Grand Slam s-a despărțit de antrenorii Adrian Marcu și Daniel Dobre, iar astăzi a fost surprinsă alături de un sfă­tu­i­tor neașteptat.
Horia Tecău, jucător retras din activitate în anul 2021, a ghidat-o pe Halep în timpul antrenamentului desfășurat astăzi, în București, la Centrul Național de Tenis.
Cei doi au o relație specială. Au făcut pe­reche în proba de dublu mixt în mai multe rânduri. Au anunțat că vor juca împreună și în anul 2022, la „Sports Festival”,o com­pe­tiție demonstrativă programată la Cluj Na­poca între 9 și 12 iunie.
Mai mult, Simona Halep,fost lider mon­dial, susține că nu se pune problema ca în viitor să fie pregătită de polonezul Piotr Sierzputowski despre care s-a zvonit că va fi alături de sportiva din România.
„E fals cu antrenorul polonez, niciodată
n-am vorbit cu el. Confirm însă că m-am despărțit de domnul Marcu și de domnul Dobre, dar n-aș vrea să discut de ce am ales așa. Nu ne-am certat. Nimic de genul acesta. Suntem și rămânem în continuare prieteni. Așa am simțit eu că e mai bine pentru mine. Nu am antrenor și nu caut în momentul acesta”, a declarat Simona Halep.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.