Sport

FOTBAL Liga a III-a. Pregătiri, pregătiri, pregătiri

Formațiile din județul Hunedoara care activează în liga a III-a își continuă pre­gă­tirile pentru partea secundă a campio­na­tului. Astfel, echipa CS Hunedoara a dis­putat pe ternul Constructorul din mu­nicipiul de pe Cerna un amical cu Șoimul Băița, formație care poate fi considerată revelația turului din campionatul Ligii
a IV-a din județul Hunedoara.

Pregătirea fizică, importantă
Formația pregătită de Florin Maxim s-a impus cu 4-1 (3-0) prin golurile înscrise de Buș, Roșu(2) și Arnăutu iar pentru echipa din liga inferioară, pregătită de Daniel Dăscălescu, a marcat Adrian Scorobete.
CS Hunedoara a evoluat cu Cobliș- Lupușor, Vlad, Trășcan, Neacșa, Bedea, Mogoș, Pocioian, Buș, Herghelegiu și Roșu în prima repriză iar în partea a doua au intrat pe teren și Lefter, Iacob, Garutti, Motta, Simon, Bradu, Giura, Dumitru, Arnăutu, Mitran.
Apoi, Aurul Brad continuă pregătirile la baza proprie sub coordonarea antrenorul-jucător Mihai Leaha. Au plecat de la echipă Vajda, Deak, Lazăr, Cristea, Talpaș, Iga, Codrin și Rusu și au fost transferați doi juniori, Adrian Achim, revenit la echipa de care aparține după ce a jucat la Crișcior și Raul Clemenciuc de la CA Oradea, mijlocaș ofensiv sau atacant, care va împlini 16 ani abia în luna iulie, ne-a informat Valentin Verdeș, președintele clubului brădean.
În ceea ce privește programul amicalelor, se mai caută adversari pentru datele de 12 și 16 februarie și 2 martie. Pentru ultimele două se poartă discuții cu Unirea Alba Iulia în vederea unei duble manșe. În rest, Aurul va juca cu Retezatul Hațeg (19 februarie, acasă), CSM Deva II (23 februarie, în deplasare) și CS Hunedoara (26 februarie în deplasare și 5 martie acasă).
CSM Deva se află în cantonament la Băile Herculane unde antrenorul principal Ștefan Nanu pune mult accent pe pregătirea fizică a jucătorilor, fiind stabilite câte două sedințe de pregătire în fiecare zi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.