Sport

TENIS DE CÂMP. Gabriela Ruse, invitată la meciul demonstrativ de la Londra

Emma Răducanu va disputa primul meci în Marea Britanie după succesul de la US Open, chiar împotriva unei ro­mânce, într-un eveniment care va marca sfârșitul de an competițional în tenis.
Tânăra tenismenă Emma Răducanu va disputa un super meci demonstrativ, pe 28 noiembrie, chiar împotriva unei jucă­toare din România. Este vorba de Gabriela Ruse (foto) (23 de ani), sportivă cu care Emma s-a antrenat la Indian Wells și Transyl­va­nia Open, care îi va fi adversară britanicei de origine română.
Jucătoarea din Marea Britanie, care are origini chinezești, după mamă și româ­nești, după tată, se îndreaptă spre eve­ni­mentul Champions Tennis de la Royal Albert, din Londra, sub comanda noului antrenor Torben Beltz, după ce l-a numit pe german săptămâna trecută.
Răducanu a avut un traseu cu suișuri și coborâșuri în circuit, de la triumful său de Grand Slam, pierzând devreme la Indian Wells și părăsind în sferturile de finală turneul din România, ulterior fiind învinsă în primul tur al Openului de la Linz, de Wang Xiyu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura