Tânărul care a ucis un om tâlhărindu-l, trimis în judecată

Argyo Wilmuş de 22 de ani, din Vulcan, este recidivist şi are un cazier plin de infrac­ţiuni, printre ele şi câteva tâlhării.
Procurorii Parchetului de pe lângă Tri­bunalul Hunedoara au finalizat ancheta în cazul recidivistului care a comis o tâlhărie urmată de moartea victimei. Tânărul de 22 de ani este acuzat de tâlhărie calificată, iar do­sarul în care este judecat pentru infrac­ţiune a fost înregistrat zilele trecute pe rolul tribunalului.
Argyo Wilmuş a provocat moartea unui bărbat de 67 de ani din Vulcan, după ce l-a urmărit şi a decis să-i fure portofelul. A văzut că victima este în stare de ebrietate şi a acţionat, doar că pensionarul s-a opus şi chiar a încercat să-l oprească. În încercarea de a-şi asigura scăparea, tânărul l-a împins pe bărbatul pe care-l tâlhărise, acesta a căzut şi s-a lovit la cap de o bordură de beton. A intrat în comă profundă la scurt timp şi a murit la Spitalul de Urgenţă Petroşani.
În 2018, Argyo Wilmuş avea să fie reţinut pentru un lung şir de tâlhării, fiind prins după ce jefuise o femeie în primele zile anu­lui. O lună mai târziu victimă era un bărbat din Vulcan, dar, cum era adolescent, legea a fost mai blândă cu el şi pare că acest lucru l-a încurajat să continue să comită fără­delegi. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare