Peste 8000 de români au contractat Covid-19 după ce s-au vaccinat!

Vaccinurile contra Covid sunt bune, dar se vede treaba că nu pentru toate persoanele

Mircea Crivăţ
Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) a recunoscut oficial că 8.157 de ro­mâni au contractat coronavirusul, chiar dacă tocmai fuseseră vaccinaţi cu substaţele lan­sate pe piaţa românească de către cele trei corporaţii binecunoscute: Pfizer, AstraZeneca si Moderna.
Cea care a făcut publice aceste cifre marti, 23 martie 2021, a fost avocata Elena Radu, ea primindu-le de la INSP în urma unei soli­citări în baza Legii nr. 544/2001 privind li­berul acces la informaţiile de interes public, scriu cei de la luju.ro.
Dar mai grav este faptul că 89 de oameni au murit din cauza coronavirusului după ce s-au vaccinat. Şi toţi au fost injectaţi cu subs­tanţa comercializată de către Pfizer, arată INSP.
Revenind la cele 8.157 de îmbolnăviri, po­trivit INSP, acestea au survenit după ad­mi­nis­trarea vaccinurilor fabricate de către Pfizer (6.376), AstraZeneca (1.328) şi Moderna (453).
Statisticile de mai sus erau valabile până în data de 15 martie 2021. Din păcate, INSP susţine că nu avea date privind persoanele internate cu Covid-19 până la 15 martie, care să fi fost vaccinate anterior.
În ce priveşte judeţul Hunedoara, nici aici lucrurile nu diferă de cele constatate la nivel naţional. Astfel, potrivit situaţiei oferite de INSP avocatei amintite, în judeţul nostru 191 de persoane s-au infectat cu coronavirus du­pă ce au fost vaccinate, Mai exact 163 din cele vaccinate cu soluţia Pfizer, 24 din cele vac­cinate cu AstraZeneca şi 4 după ce au fost imunizate cu Moderna. Din păcate, şi la noi în judeţ s-au înregistrat cinci cazuri de persoane care au decedat, după ce au fost vaccinate.
Nu vrem să minimalizăm importanţa vac­cinării şi nici să spunem că vaccinurile nu sunt bune şi nu savează oamenii de Covid-19. Putem spune că faţă de cei peste un milion de români care s-au vaccinat până acum şi nu au probleme, cei peste 8000 care s-au îmbolnăvit după ce au fost vaccinaţi, pot fi trecuţi la categoria excepţii. Dar ca­zurile există, ele au fost făcute publice din surse oficiale, de aceea am considerat că este normal să oferim aceste informaţii citi­torilor noştri.

One thought on “Peste 8000 de români au contractat Covid-19 după ce s-au vaccinat!

  • 26 martie 2021 la 9:30
    Permalink

    Concluzie: este vaccin sau …? Ce spune Gheorghita?Ce spune secretar de stat Moldovan&Voiculescu, Beatrice cea eficienta? Nimeni, nimic tacuti ca pestii!!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Câinii de la Adăpostul din Sântuhalm au condiţii de top

Mulţi s-au întrebat de ce a fost nevoie de modernizarea adăpostului de câini de la Sântuhalm? Nicolae Oprean, preşedinte-director executiv

Cercetat pentru că şi-a lăsat Amstaff-ul liber şi a muşcat un copil

Incidentul a avut loc într-un parc din Cluj-Napoca, iar tânărul de 25 de ani, din Deva, a ieşit cu câinele

Au început reparaţiile de primăvară pe străzile din Deva

Primăria Municipiului Deva a demarat lu­crările de reparaţii a gropilor apărute în carosabil în urma sezonului rece. Străzile din municipiul

Închide