Tânăr din Hunedoara, decedat după ce s-a aruncat de la etajul 6

26 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Acesta ar mai fi avut şi în trecut tentative de a-şi lua viaţa. A fost descoperit fără suflare, duminică seara, pe casa scării blocului în care locuia.
Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru a stabili motivele pentru care tânărul de 35 de ani, din Hunedoara, şi-a luat viaţa. ”Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizata prin in­termediul numărului 112 că o persoană este căzută în casa scă­rilor lângă ghena de gunoi a unui bloc situat pe strada Runcului din muncipi. Politistii ajunsi la fata locului, au sta­bilit că, persoana căzută era decedată, prezentând leziuni incom­pa­tibile cu viaţa, provocate prin cădere de la înălţime şi a fost iden­tificată ca fiind un bărbat în vârstă de 35 de ani din mu­ni­cipiul Hunedoara”, a precizat Carla Strujan, purtător de cu­vânt IPJ Hunedoara. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la morgă pentru ca medicii legişti să efectueze necropsia. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şi-a bătut soţia pentru că l-a scăpat de belea

Pe lângă ceartă, individul şi-a bătut consoarta care voia să-l oprească să facă o prostie. Timp de cinci zile nu...

Spărgător prins cu geanta plină de farduri, rujuri şi alte cosmetice

Individul a fost prins în flagrant după ce a spart un magazin din municipiul Deva. Deşi avea posibilitatea să fure...

Urmărit de poliţişti, a intrat cu maşina în gard

Fugarul a fost identificat de poliţişti şi nu are permis de conducere. Potrivit IPJ Hunedoara, poliţiştii rutieri l-au obser­vat, la...

Închide