Şi-a bătut soţia pentru că l-a scăpat de belea

Pe lângă ceartă, individul şi-a bătut consoarta care voia să-l oprească să facă o prostie. Timp de cinci zile nu mai are voie să se apropie de femeie şi s-a ales şi cu dosar penal.
Incidentul a avut loc în comuna Turdaş, unde un localnic, băut bine, s-a gândit că s-ar plimba cu maşina soacrei sale, chiar dacă nu avea nici permis. Soţia lui a încercat să-l oprească şi i-a luat cheile maşinii, iar acest lucru l-a enervat la culme pe individ. ”Patrula de poliţie care s-a deplasat la faţa locului a aplanat starea conflictuală şi a stabilit că un bărbat de 36 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, în timp ce se afla în curtea imobilului din comuna Turdaş, a avut un conflict verbal cu soţia sa, legat de faptul că femeia i-a luat cheile autoturismului ce aparţine mamei acesteia, pentru a-l împiedica pe bărbat să plece cu autoturismul, întrucât acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu deţinea permis de conducere. Bărbatul s-a enervat din această cauză, iar după ce au intrat în interiorul locuinţei, acesta şi-a lovit soţia cu palmele peste faţă”, a informat IPJ Hunedoara.
În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu, pe o perioadă de 5 zile şi au întocmit, în cauză, dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.