Şi-a bătut soţia pentru că l-a scăpat de belea

26 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Pe lângă ceartă, individul şi-a bătut consoarta care voia să-l oprească să facă o prostie. Timp de cinci zile nu mai are voie să se apropie de femeie şi s-a ales şi cu dosar penal.
Incidentul a avut loc în comuna Turdaş, unde un localnic, băut bine, s-a gândit că s-ar plimba cu maşina soacrei sale, chiar dacă nu avea nici permis. Soţia lui a încercat să-l oprească şi i-a luat cheile maşinii, iar acest lucru l-a enervat la culme pe individ. ”Patrula de poliţie care s-a deplasat la faţa locului a aplanat starea conflictuală şi a stabilit că un bărbat de 36 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, în timp ce se afla în curtea imobilului din comuna Turdaş, a avut un conflict verbal cu soţia sa, legat de faptul că femeia i-a luat cheile autoturismului ce aparţine mamei acesteia, pentru a-l împiedica pe bărbat să plece cu autoturismul, întrucât acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu deţinea permis de conducere. Bărbatul s-a enervat din această cauză, iar după ce au intrat în interiorul locuinţei, acesta şi-a lovit soţia cu palmele peste faţă”, a informat IPJ Hunedoara.
În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu, pe o perioadă de 5 zile şi au întocmit, în cauză, dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Spărgător prins cu geanta plină de farduri, rujuri şi alte cosmetice

Individul a fost prins în flagrant după ce a spart un magazin din municipiul Deva. Deşi avea posibilitatea să fure...

Urmărit de poliţişti, a intrat cu maşina în gard

Fugarul a fost identificat de poliţişti şi nu are permis de conducere. Potrivit IPJ Hunedoara, poliţiştii rutieri l-au obser­vat, la...

Şoferiţă de 23 de ani, beată la volan, a intrat în trei maşini

Din fericire nimeni nu a fost rănit în urma accidentului rutier. Autoturismele în care a intrat tânăra erau parcate pe...

Închide