Spărgător prins cu geanta plină de farduri, rujuri şi alte cosmetice

Individul a fost prins în flagrant după ce a spart un magazin din municipiul Deva. Deşi avea posibilitatea să fure diferite produse, individul şi-a îndesat într-o geantă produsele cosmetice. Planul său ar fi fost să le vândă pe stradă.
„Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată că o persoană a pătruns în incinta unui magazin situat la parterul unui bloc din municipiul Deva, cu intenţia de a fura. Patrula de ordine publică care s-a deplasat în cel mai scurt timp la faţa locului, a surprins în flagrant, în imediata apropiere a magazinului, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Deva, care avea asupra lui un bagaj voluminos. În urma controlului corporal şi al bagajului, poliţiştii au identificat mai multe bunuri,în special produse cosmetice, despre care cel în cauză a declarat faptul că le-a găsit la un tomberon din apropiere”, a informat IPJ Hunedoara.
În urma cercetării, poliţiştii au stabilit că produsele cosmetice au fost furate din magazinul universal, unde individul a pătruns după spargerea uşii de acces. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Procurorii din Deva urmează să stabilească dacă se impune arestarea sa preventivă. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare