Tâlharul Tarzan şi doi hoţi de două parale

Tarzan Z. este un bărbat de 40 de ani din Haţeg. Cu două zile în urmă, Tarzan se afla într-o cârciumă din  oraşul de baştină. Stătea cu băutura în faţă şi cu ochii ţintă pe ceilalţi clienţi din local, fiindcă Tarzan avea un plan. Şi după o vreme a ochit el pe unul mai pirpiriu, dar care părea a avea protofelul mai bine căptuşit cu bancnote albastre. A stat el la pândă, până ce bărbatul s-a dus la toaletă. Şi atunci, zdup, şi Tarzan după el. I-a pus pirpiriului mâna în gât şi i-a tărzănit una zdravănă în cap, de a văzut bietul om doar stele verzi în jurul lui. Apoi cu iuţeală şi îndemânare l-a controlat pe cel agresat prin buzunare, deposedându-l de telefonul mobil  şi de 400 de lei. N-a apucat însă Tarzan să se bucure prea mult de prada tâlhărită, că l-au şi înhăţat poliţiştii. Dus în faţa instanţei, magistraţii l-au trimis urgent după gratii pentru 30 de zile.

       Ianoş şi Gabriel, ciorditori ghinionişti

Ianoş K., de 29 de ani, din Bârcea Mică, este cercetat penal pentru furt calificat. Într-una din nopţile trecute, Ianoş a încercat să fure taman de la firma la care era angajat mai multe piese de inox şi cabluri electrice. Le-a pus el de-o parte   de cu ziuă, iar noaptea a venit să le ia. Dar n-a fost să fie, fiindcă, spre ghinionul lui, a fost prins şi dat pe mâna poliţiştilor, care i-au întocmit dosar penal pentru furt calificat.

Şi Gabriel M., un tânăr de 24 de ani, din Hunedoara, poate să zică despre el că a avut ghinion. Nici n-a apucat să se îndepărteze prea mult de la locul faptei, că a a dat peste o patrulă a poliţiei care l-a înşfăcat şi dus la secţie. De fapt, junele Gabriel a furat de la o autoutilitară, parcată pe o stradă din municipiu,cele două lămpi de semnalizare spate. Acum s-a ales şi el cu dosar penal. (Mircea Crivăţ)


 

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bătut de un poliţist, până a leşinat, chiar în sediul Poliţiei Brad

       Un tânar de 25 de ani susţine că a fost bătut de un poliţist chiar în sediul

Un copil de trei ani a căzut într-o oală cu untură clocotită. A fost trimis la Bucureşti cu elicopterul SMURD

Un copil de doar trei anişori a fost transportat, vineri, cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală, după ce

Grupare infracţională suspectată de evaziune fiscală de peste cinci milioane de euro. Percheziţii şi în judeţul Hunedoara!

Poliţişti şi procurori din Bucureşti au efectuat vineri mai multe percheziţii în Bucureşti, Ilfov, Cluj, Constanţa, Prahova, Hunedoara, Dâmboviţa şi

Închide