Bătut de un poliţist, până a leşinat, chiar în sediul Poliţiei Brad

       Un tânar de 25 de ani susţine că a fost bătut de un poliţist chiar în sediul Poliţiei din Brad. Cosmin Obîrşan spune că în urmă cu două zile s-a certat cu un alt bărbat şi amândoi au mers la Poliția municipiului Brad ca să depună plângere unul împotriva altuia. Cosmin susţine că după ce a intrat în sediul poliției, a fost dus într-o cameră separată, unde a fost bătut de un poliţist. El a afirmat că a fost bătut cu pumnii şi picioarele până a leşinat. Mai mult, el a fost şi amendat cu suma de 1000 de lei pentru comportament necuviincios cu oamenii legii. Obîrşan a primit un certificat medico-legal pentru 7-8 zile de zile de boală, medicii legişti spunând ca loviturile suferite de bărbat provin în urma lovirii cu un corp dur. Reprezentanţii IPJ Hunedoara au declarat că au deschis o anchetă în acest caz. Plângerea tânărului a fost trimisă Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, spre soluţionare. (Sorina Popa)

One thought on “Bătut de un poliţist, până a leşinat, chiar în sediul Poliţiei Brad

  • 15 decembrie 2012 la 9:44
    Permalink

    E foarte grav ,mergi sa reclami pe cineva si esti batut de politisti ,inca se mai practica aceasta meserie ,de ce colegii lor accepta sa fie facuti de rusine ,sau toti practica aceasta bataie in politie ?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Un copil de trei ani a căzut într-o oală cu untură clocotită. A fost trimis la Bucureşti cu elicopterul SMURD

Un copil de doar trei anişori a fost transportat, vineri, cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală, după ce

Grupare infracţională suspectată de evaziune fiscală de peste cinci milioane de euro. Percheziţii şi în judeţul Hunedoara!

Poliţişti şi procurori din Bucureşti au efectuat vineri mai multe percheziţii în Bucureşti, Ilfov, Cluj, Constanţa, Prahova, Hunedoara, Dâmboviţa şi

Sărbători de iarnă la Castelul Corvinilor

Primăria municipiului Hunedoara, Asociaţia „Castelul din Carpaţi” şi Televiziunea Favorit – emisiunea „Vetre folclorice”, organizează duminică, 16 decembrie 2012, începând

Închide