Tâlhărit noaptea, pe o stradă din Orăştie

9 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

          Tâlharul a profitat de faptul că ora înaintată făcea ca martorii să fie inexistenţi, iar victimei îi era greu să se apere.
Potrivit IPJ Hunedoara, tâlhăria a avut loc în dimineaţa zilei de 8 septembrie, în jurul orei 3, în Orăştie. Victima, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din localitate, a mers la poliţie după agresiune, unde a reclamat că a fost lovită în zona feţei şi i s-au furat din buzunarul pantalonilor aproximativ 500 de lei.
”În urma activităţilor investigative întreprinse s-a reuşit identificarea unui tânăr în vârstă de 27 de ani, din Orăştie, bănuit de comiterea infracţiunii reclamate. Faţă de acesta, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, el urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Orăştie, în vederea luării măsurilor preventive corespunzătoare”, a informat IPJ Hunedoara. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Amânare în dosarul „Bonnie şi Clyde ai Estului“

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au stabilit în şedinţa de ieri amânarea cauzei celor doi cetăţeni maghiari care au jefuit mai multe...

Prins cu mistreţul braconat în portbagaj

Poliţiştii din Geoagiu au prins un localnic de 60 de ani cu porcul mistreţ pe care tocmai îl vânase ilegal....

Fotbal Liga a III-a. LPS Cetate, joc bun în deplasare

          Se pare că noua echipă construită la LPS Cetate Deva de către antrenorul Ştefan Nan, după victoria din deplasare...

Închide