Amânare în dosarul „Bonnie şi Clyde ai Estului“

9 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

       Magistraţii Tribunalului Hunedoara au stabilit în şedinţa de ieri amânarea cauzei celor doi cetăţeni maghiari care au jefuit mai multe case de amanet, dând dovadă de o cruzime fără margini. Dosarul s-a reîntors la Hunedoara, după o decizie a Curţii de Apel Alba Iulia.
Judecătorii hunedoreni au amânat cauza până pe data de 25 septembrie, după ce instanţa de apel a hotărât reluarea finalului judecăţii în dosarul de tentativă de omor calificat şi deosebit de grav, tâlhărie, tentativă de tâlhărie, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi furt calificat.
„Bonnie şi Clyde ai Estului“, ungurii Şandor Varga şi Turi Emese (foto) au fost condamnaţi în primă instanţă, la Tribunalul Hunedoara, la 15 ani de detenţie şi, respectiv,şapte ani şi şase luni de închisoare. Cei doi învinuiţi au comis multe crime şi jafuri în Ungaria, unde au fost prinşi în anul 2010 şi condamnaţi la închisoare pe viaţă. Cei doi au acţionat şi în judeţul nostru, în municipiul Hunedora, unde au atacat şi jefuit o casă de amanet după ce au împuşcat-o în cap pe vânzătoare. Se întâmpla în decembrie 2007, iar în urma jafului victima şi-a pierdut ochiul stâng. Cei doi sunt învinuiţi că au mai dat lovituri şi în Codlea, Oradea şi Pecica. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Prins cu mistreţul braconat în portbagaj

Poliţiştii din Geoagiu au prins un localnic de 60 de ani cu porcul mistreţ pe care tocmai îl vânase ilegal....

Fotbal Liga a III-a. LPS Cetate, joc bun în deplasare

          Se pare că noua echipă construită la LPS Cetate Deva de către antrenorul Ştefan Nan, după victoria din deplasare...

Fotbal, Liga a IV-a. Gloria Geoagiu urcă pe primul loc

Sâmbătă şi duminică au fost programate partidele din cadrul etapei a patra în cadrul Ligii a IV-a din judeţ.

Închide