Noul magazin Lidl se deschide la Deva în 12 septembrie

9 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

                Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea unui nou magazin în municipiul Deva în data de12 septembrie 2019, la ora 7,30. Noua unitate din Deva este situată pe Calea Zarandului, Nr. 134A, lângă benzinăria Lukoil.
Aceasta are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.300 mp şi are peste 140 de locuri de parcare. Odată cu deschiderea acestui supermarket vor fi create 20 de noi locuri de muncă. Orarul de funcţionare va fi următorul: de luni până sâmbătă, între 7:30 şi 21:00, duminica între 8:00 şi 20:00. După deschiderea noului magazin Lidl, cel vechi, situat tot pe Calea Zarandului (vizavi de Hotelul Wien) se va închide. Nu acelaşi lucru se întâmplă şi cu magazinul Lidl din Micro 15, care va funcţiona în continuare în acelaşi spaţiu. În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajaţi, dintre care peste 6.500 în România, unde retailer-ul german are deschise 250 de magazine şi cinci centre logistice.(Adriana Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tâlhărit noaptea, pe o stradă din Orăştie

Tâlharul a profitat de faptul că ora înaintată făcea ca martorii să fie inexistenţi, iar victimei îi era greu să...

Amânare în dosarul „Bonnie şi Clyde ai Estului“

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au stabilit în şedinţa de ieri amânarea cauzei celor doi cetăţeni maghiari care au jefuit mai multe...

Prins cu mistreţul braconat în portbagaj

Poliţiştii din Geoagiu au prins un localnic de 60 de ani cu porcul mistreţ pe care tocmai îl vânase ilegal....

Închide