Tâlhari arestaţi de magistraţii deveni

6 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Stiri


Unul este deja în celula arestului IPJ Hunedoara, iar cel de-al doilea, pentru că este minor, a fost plasat în arest la domiciliu.
Miza celor doi tineri arestaţi pentru că au tâlhărit un bărbat în Ajunul Crăciunului a fost suma de 1.700 de euro. Potrivit poliţiştilor din Şoimuş, tâlhăria a avut loc aproape de miezul nopţii, în satul Trestia, iar cei doi suspecţi, unul în vârstă de 17 ani şi altul de 23 de ani, ambii din comuna Băiţa, au tăbărât pe un consătean de 39 de ani, l-au bătut şi i-au luat banii. Suspecţii, Mihai Cosmin Josan şi Marian-Ioan U, au fost prinşi la scurt timp şi arestaţi preventiv de judecătorii deveni. Totuşi, minorul a scăpat de celula de arest, dat fiind faptul că magistraţii l-au plasat în arest la domiciliu. I-au interzis însă să ia legătura cu victima, dar poate merge la cursurile de învăţământ organizate în cadrul Colegiului Tehnic „Transilvania” Deva, unde este elev. (M.Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Procurorii au închis dosarul surpării de la EM Lupeni

Un abataj al EM Lupeni, subunitate aparţinătoare Complexului Energetic Hunedoara, s-a surpat în octombrie 2017, iar doi mineri au murit...

Sfârşit de an greu pentru gardienii Penitenciarului Deva

A pozat în deţinut model pentru a primi permisie, ceea ce s-a şi întâmplat. În timpul învoirii a mers la...

Fraţii Gărdean au atacat sentinţa Tribunalului Hunedoara

Cei doi afacerişti au scăpat de acuzaţiile de dare de mită în dosarul instrumentat de DNA, pentru că faptele s-au...

Închide