Politica si administratie

Taberele scolare, ocupate de Revelion

05 sanius

Nicoleta Popa

Părinţii care sunt nevoiţi să lucreze şi de sărbători le pot pregăti o surpriză celor mici. Astfel, ei pot alege să-şi trimită odraslele într-o tabără şcolară. Trebuie însă să se grăbească, deoarece la cele două tabere din judeţul Hunedoara, Youth Hostel Căprioara şi Costeşti, nu mai sunt locuri libere de Revelion, ci doar pentru Crăciun. Toate cele 55 şi respectiv 22 de locuri au fost rezervate încă de luna trecută.

Condiţii bune de cazare
Pentru doar 450 de lei pentru sărbătorile de Crăciun, şi 500 de lei pentru Revelion, elevii hunedoreni pot petrece şase zile de neuitat în taberele amintite. Pe lângă masa festivă, aici vor avea parte de programe de colinzi susţinute de ansambluri artistice de la noi din judeţ, dar şi de plimbări cu sania trasă de cai. „Condiţiile oferite sunt foarte bune, iar preţurile sunt acceptabile. Taberele şcolare din judeţul nostru sunt la mare căutare şi în rândul elevilor din toată ţara. Surpriza cea mai mare o constituie faptul că anul acesta, pentru taberele hunedorene, au optat elevi din Maramureş”, a declarat Cristian Grigoraş, şeful Direcţiei Judeţene pentru Tineret.
Dacă pentru Costeşti şi Căprioara au optat elevi tocmai din nordul ţării,  hunedorenii au preferat alte locaţii. Astfel, 40 de elevi de la şcolile din judeţul Hunedoara îşi vor petrece vacanţa de iarnă la Arieşeni, judeţul Alba. Taberele şcolare oferite de Direcţia pentru Tineret Hunedoara sunt deschise atât elevilor, cât şi cadrelor didactice sau tinerilor, care urmează o facultate sau au deja un loc de muncă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura