Sute de vizitatori la Tribunalul Hunedoara, de „Ziua Porţilor Deschise”

Natalia Bumbacporti deschise tribunal glaman

Instanţele hunedorene au organizat vineri, 23 octombrie, „Ziua porţilor deschise”, eveniment marcat în toate ţările europene, având legătură cu „Ziua Europeană a Justiţiei Civile”.
Pe parcursul manifestării, Tribunalul Hunedoara a fost vizitat de toţi cei interesaţi de activitatea instanţei şi, nu în ultimul rând, de elevi de la mai multe licee din judeţ. Printre aceştia s-a numărat şi un grup de elevi de la Liceul de Arte „Sigismund Toduţă” din Deva, care au vizitat sălile de judecată, arhiva, registratura, dar şi alte spaţii din clădirea instanţei.
„Cu prilejul Zilei Porţilor Deschise, toţi cei interesaţi au avut posibilitatea să afle informaţii despre activitatea instanţei. Agenda manifestării a cuprins un tur al instanţei, aspecte referitoare la activitatea de judecată, condiţiile în care lucrează magistraţii şi aspecte despre cariera de
magistrat. Ne-au vizitat elevi de la mai multe licee din judeţ, justiţiabili şi numeroase alte persoane interesate de activitatea de judecată”, a declarat Ildiko Glăman (foto), purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.
La Tribunalul Hunedoara îşi desfăşoară activitatea 113 persoane, dintre care 33 de judecători, 39 de grefieri, restul fiind funcţionari publici, personal contractual şi conex.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.