Suporterii Jiului preiau iniţiativa

19 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

În mai puţin de o lună, iubitorii Clubului Sportiv Jiul Petroşani vor avea ocazia de a se alătura unui nou proiect iniţiat de suporterii din Peluza Sud. Este vorba despre ”Asociaţia Suporterilor Jiulişti”, care are ca scop implicarea cetăţenilor în diverse acţiuni menite să sprijine echipa simbol a Văii Jiului.

Deoarece este un an festiv, cu o importanţă deosebită pentru cei care iubesc fotbalul şi sportul în general, membrii viitoarei asociaţii îşi propun să participe activ la organizarea şi sprijinirea celor care organizează manifestările dedicate împlinirii a 100 de ani de la înfiinţarea clubului Jiul Petroşani.
Primul pas pe care fondatorii îl vor face pentru echipa lor iubită este să aducă împreună toţi iubitorii clubului fanion al Văii Jiului. În perioada următoare va avea loc adunarea generală a asociaţiei, eveniment ce va fi anunţat prin intermediul media şi reţelele de socializare. (N. Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Campionatul Balcanic de Atletism: Florentina Marincu-Iuşco, medalie de argint la lungime

Cu un total de 12 medalii (două de aur, şase de argint şi patru de bronz), România s-a clasat pe...

Nici un weekend fără accidente rutiere

Rar trece vreun weekend în care să nu se producă accidente rutiere. Cauzele sunt numeroase, începând de la viteza excesivă,...

Ministrul Natalia Intotero are şanse mari să ajungă eurodeputat

Sorina Popa Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, hunedoreanca Natalia Intotero (foto), are toate şansele să ajungă în acest an în...

Închide